Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «LuxPRO»

Компактний, потужний інтелект, нескінченна кількість комбінацій – представляємо акустичні системи від британського бренду Ohm

 

 

Середовище ніколи не буває однаковим. Будь то невеликий клуб або ресторан, для якого потрібна компактна система, або довгі приміщення, для яких необхідний правильний розподіл аудіо, або відкритий простір, який вимагає широкого кута розкриття, щоб охопити максимум аудиторії, акустичні системи Ohm серії BRS-12A3 мають гнучкі налаштування для поєднання потужності з пасивних систем середнього класу серії BR і другого сабвуфера BRS-12.

Можливі рішення розподіленого звуку з використанням 8 x BRT-6 в поєднанні з потужними BRS-12A3 і BRS-12, з використанням вбудованого 3-канального управління затримкою / посиленням і PEQ для повної інтеграції звуку в навколишнє середовище.

Також можливе рішення компактної портативної аудіосистеми з використанням 2 х BRW-26, 1 х BRS-12A3, 1 х BRS-12 і спеціальних кріплень, які підходять до задньої частини стандартного автомобіля. Система досить легка для перенесення, та зручно складається і транспортується на додатковій колісній дошці. Можлива нескінченна кількість комбінацій підключення більше одного BRS-12A3 для великих проектів.

Функціональний дизайн

BRS-12A3 – ультракомпактний 3-канальний активний сабвуфер, розроблений для стаціонарного або портативного використання. Сягаючи рівня НЧ 36 Гц і завдяки високоякісному 12-дюймовому НЧ динаміку, BRS-12A3 здатний досягти рівня звукового тиску 129 дБ. При вазі 25,6 кг сабвуфер має вбудовані ручки і завдяки наявним комутаційним роз’ємам він ідеально підходить для портативного використання. Низькопрофільна конструкція 333 мм дозволяє легко встановлювати сабвуфер під фіксовані сидіння промислового стандарту або підвішувати на висоті за допомогою.

 

Інформацію надала компанія «LuxPRO»

 

 

 

«LuxPRO» у соціальних мережах: