Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Лайтек»

AVID S6L і d&b audiotechnik J-series на Dubai Jazz Festival 2017/2018

 

 

Найбільший джазовий фестиваль Dubai International Jazz Festival є одним з головних культурно-масових подій на всьому Близькому Сході. Він проводиться з 2003 року за підтримки державної авіакомпанії Emiraters Airline. Щороку відкритий концертний майданчик Dubai Media City Amphitheater у серці дубайського району Медіа-Сіті збирає більш 35000 глядачів з різних країн світу. Це три доби живої музики від зірок світової величини й місцевих музикантів.

Незважаючи на свою назву, фестиваль Jazz Festival – це не тільки джаз. Його еклектична програма також включає гібридні жанри й фьюжн-піп. Цього року фестиваль проходив з 21 по 23 лютого, а хедлайнерами його стали такі зірки як: Duran Duran, John Legend, Ricky Martin. Торішній lineup виглядав не гірше: Tom Jones, Mariah Carey and Enrique Iglesias. Насправді на декількох сценах за 3 дня встигають виступити близько сотні артистів, ми ж згадуємо тільки хедлайнерів.

 

 

Така важлива подія у світі живої музики для справжніх меломанів, повинна проходити на кращих світових зразках технічного забезпечення. Цього року такими стали топові пульти AVID S6L, причому як на моніторній, так і на FOH позиціях.

 

 

Звукоінженери світових зірок з задоволенням працювали на цих просунутих машинах, що дозволяло творити чудеса на майданчику, наближаючи звук по якості до студійного, за рахунок функціональності консолей, що дозволяють гнучко використовувати всі ті ж плагіни й у такій же конфігурації, якої звукоінженери користуються в студії. Такої можливості не дає жоден мікшер будь-якої іншої компанії.

 

 

А торік своїм звуком радувала глядачів чудова акустика J-series від німецького виробника D&B Audiotechnik.

 

 

Високі вимоги як артистів, так і самого жанру накладають велику відповідальність на вибір апаратури у організаторів. Отут не буває випадковостей, тільки top of the top, тим більше, що багатий шейхами й небідними туристами Dubai дозволяє не заощаджувати на якості. Тем приємніше, що на бренди, які компанія «Лайтек» представляє в Україні: D&B Audiotechnik і AVID традиційно падає вибір кращих звукоінженерів і організаторів топових міжнародних фестивалів.

 

Інформацію надала компанія «Лайтек»

 

 

«Лайтек» у соціальних мережах: