Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини у світі музики

Барабанщик гурту Океан Ельзи обирає Yamaha!

 

 Барабанщик гурту Океан Ельзи обирає Yamaha!

 

Вітаємо легендарного барабанщика Дениса Глініна (Океан Ельзи) у сім`ї артистів Yamaha!

Один із засновників та беззмінний учасник гурту Океан Ельзи з 1994 року, Денис Глінін входить до числа найкращих барабанщиків України. Музиканту такого класу під стать і інструменти, які допоможуть повною мірою висловити його талант та експресію. Компанія «Соло» з гордістю оголошує, що Денис став офіційним артистом Yamaha! Тристоронній договір про співпрацю з артистом та компаніями Yamaha Music Gulf та SOLO (офіційним дистриб`ютором Yamaha в Україні) був підписаний 3 грудня 2021 року в її магазині JAM у Києві по вул. Драгоманова 31-Д.

На яких моделях Yamaha грає Деніс Глінін

В арсеналі Дениса ударні Yamaha Stage Custom Hip та Yamaha Live Custom Hybrid Oak у розкішному виконанні UZU Ice Sunburst, а також рек Hexrack II, електронні тригери та педи DTX.

 

 Барабанщик гурту Океан Ельзи обирає Yamaha!

 

Слово Денису:

Наш перший альбом Океану Ельзи «Там де нас нема» я записував саме на барабанах Yamaha Recording Custom і це відчуття  не забуду ніколи! Вперше я грав на Yamaha, на такому якісному у абсолютно всіх аспектах інструменті, по-перше звук був просто неперевершений, глибина і тон, те що треба, не більше і не менше!

Так, звичайно ви можете сказати, що коли сідаєш перший раз за любий якісний інструмент ефект «Уау!» гарантований! Так, не буду заперечувати)... Але в мене це був не «перший раз» і після цього протягом майже вже 30-річної кар`єри, перепробувавши і погравши майже на всіх барабанах різних брендів я повернувся до Yamaha! Якість у всьому, що ще можна шукати?).

 

Інформацію і світлини надала компанія «Соло»
і Українська мережа мультибрендових
магазинів музичних інструментів «JAM.UA»