Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини у світі музики

Час повертатись до концертів!

Створюйте неймовірну атмосферу з акустикою Bose Professional!

 

 Створюйте неймовірну атмосферу з акустикою Bose Professional!

 

Баланс потужності та портативності

Портативний лінійний масив L1 Pro16 – це модернізована система з високою вихідною потужністю та розширеною низькою частотою.

Він пропонує універсальне покриття з J-подібною лінійною системою, що містить 16 шарнірних 2-дюймових неодимових драйверів.

Цей масив забезпечує 180-градусне горизонтальне покриття, жорсткий контроль по вертикалі зверху та широку дисперсію знизу, щоб охопити аудиторію, незалежно від того, розташована вона на підлозі чи на підвищеній сцені, або навіть у бічній стороні на середніх та великих майданчиках.

Для ді-джеїв, виконавців та невеликих груп L1 Pro16 надає розширену пропускну здатність та надзвичайну чіткість. Все для того, щоб ви могли звучати якомога краще і з легкістю проводити виступи.

 

 Створюйте неймовірну атмосферу з акустикою Bose Professional!

 

Низькочастотний динамік Racetrack

Вбудований сабвуфер з унікальним дизайном драйвера RaceTrack дає потужний бас, оптимізований центр ваги та економить багато місця. Цей тонкий неодимовий драйвер розміром 10 дюймів x 18 дюймів забезпечує ефективність, яка конкурує зі звичайним 15-дюймовим низькочастотним динаміком, але без громіздких розмірів, звільняючи місце у вашому транспортному засобі та на сцені.

Відтепер кожен перехід від приміщення до автомобіля стане набагато простішим та легшим.

 

 Створюйте неймовірну атмосферу з акустикою Bose Professional!

 

Вбудований мікшер

Мікшер на борту ... і в телефоні.

Кожна система L1 Pro 16 оснащена вбудованим мікшером, тому ви можете легко підключати різноманітні інструменти, мікрофони та інші джерела. Ви отримуєте два комбінованих входи XLR-1/4`` з фантомним живленням, додаткові входи 1/4`` і 1/8`` (3,5 мм), а також можливість потокової передачі Bluetooth®.

Поворотні енкодери з підсвічуванням надають миттєвий доступ до налаштувань гучності, тону і реверберації для кожного каналу. Вибирайте між оптимізованими налаштуваннями системного еквалайзера для живої музики, записаної музики і т.д.

Додавайте ще більше інструментів та інших джерел звуку через спеціальний порт ToneMatch – один кабель забезпечує живлення і цифровий звук між системою і мікшером Bose T4S або T8S (опціонально).

А з інтуїтивно зрозумілим додатком L1 Mix ви також отримуєте повне управління бездротовим мікшером ...

 

 Створюйте неймовірну атмосферу з акустикою Bose Professional!

 

Додаток L1 MIX

Інтуїтивне та миттєве бездротове управління

За допомогою програми L1 Mix ви можете миттєво налаштовувати параметри мікшера з мобільного пристрою або ходити по кімнаті та слухати як звучить мікс, і налаштовувати його нашвидкоруч. Змініть налаштування гучності і тональності у додатку та спостерігайте як світлодіодний енкодер на вашому L1 Pro переміщається відповідно до вашого налаштування – мікшер і додаток завжди синхронізуються в реальному часі.

Крім того, у вас є доступ до всієї бібліотеки налаштувань еквалайзера ToneMatch.

З додатком L1 Mix ви отримуєте можливість підключення, яка збільшує вашу продуктивність, забезпечуючи більшу гнучкість для швидкого налаштування за допомогою інтуїтивно зрозумілих і миттєвих елементів управління.

 

 Створюйте неймовірну атмосферу з акустикою Bose Professional!

 

Все для цього моменту

Преміум-звук на сцені. Практична портативність всюди. За допомогою L1 Pro16 ви можете легко дістатися від місця паркування до сцени та від налаштування до сет-листа за лічені хвилин.

  • З L1 Pro 16 у вас є портативна і потужна система.
  • Легка, тому що її просто та швидко зібрати.
  • Гучна, тому що легко задовольняє будь-яку аудиторію.
  • Преміум-звук на сцені. Практична портативність всюди.
  • Це можливість звучати якомога краще і отримувати задоволення від звучання.

Замовляйте в офіційного дистриб`ютора Bose Professional в Україні Complex-V.

 

Інформацію і світлини надала компанія «Комплекс-В.»

 

 

«Комплекс-В.» у соціальних мережах: