Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини у світі музики

Для релаксації … трохи гарної музики від Бориса Трегуба, компанія «Ін-Джаз»

 

 

YAMAHA PSR-E463 – Pharrell Williams «Happy». Борис Трегуб «Ін-Джаз»

 

 

 

YAMAHA YPT360 – J. Kosma «Autumn Leaves». Борис Трегуб «Ін-Джаз»

 

 

YAMAHA PSR-SX900 – Julio Iglesias «Pobre Diablo». Борис Трегуб «Ін-Джаз»

 

 

YAMAHA PSR-SX900 – Keiko Matsui «Bridge Over the Stars». Борис Трегуб «Ін-Джаз»

 

 

YAMAHA PSR-SX900 – Larry Carlton «Mullberry Street». Борис Трегуб «Ін-Джаз»

 

 

YAMAHA PSR-SX900 – Space «Magic Flight» (cover). Борис Трегуб «Ін-Джаз»

 

Про компанію «In-Jazz»

Компанія «In-Jazz» (минула назва Jazz Club), офіційний представник корпорації YAMAHA в Україні, заснована в 1993 році і є одним з найбільших імпортерів і дистриб'юторів високоякісних музичних інструментів, професійного звукового, світлового і студійного комп'ютерного обладнання.

Компанія пропонує широкий спектр акустичних музичних інструментів (роялі, піаніно, гітари, скрипки, духові, перкусійні і ударні інструменти), сучасні електронні інструменти (клавішні синтезатори, цифрові і сценічні піано, електронні роялі, тон-генератори), обладнання для звукопідсилення (акустичні системи , підсилювачі потужності, цифрові і аналогові мікшерні пульти, процесори обробки звуку, мікрофони та навушники), комп`ютерну периферію для музикантів, музичні аксесуари.

Компанія «In-Jazz» є офіційним представником таких всесвітньо відомих торгових марок, як YAMAHA, Adams, Amphenol, Boesendorfer, Ernie Ball, JTS, Klotz, Kustom, Marca, Music Man, Peecker Sound, Petrof, Regal Tip, Spectrasonics, Stagg, Steinberg, Tanglewood, Weltmeister, X-Treme, On-Stage Stands, Canto, MarkBass, Genelec.

У фірмових магазинах компанії покупці можуть придбати необхідний товар, а також отримати консультацію компетентних фахівців, які допоможуть вибрати товари, що найповніше відповідають потребам клієнта. У демонстраційних залах магазинів можна детально ознайомитися з представленими музичними інструментами, концертним звуковим, світловим і DJ устаткуванням, оцінити їх можливості, звучання і функціональність. Постійне розширення асортименту продукції в магазинах компанії забезпечує досягнення головної мети – задоволення інтересів всіх покупців.

 

Інформацію надала компанія «In-Jazz»

 

 

«Ін-Джаз» у соціальних мережах: