Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини у світі музики

MAG Audio на конкурсі «Українська пісня 2020» у Львові

 

 

13 серпня у Львові відбувся щорічний конкурс «Українська пісня/Ukrainian Song Project 2020». Місія цього проекту – популяризація української музики та відкриття нових імен у музичній індустрії. Сцену Львівського національного академічного театру опери та балету озвучили системи MAG Audio.

Через обмежувальні заходи глядачів у залі не було. Організатори провели масштабну телезйомку та показали концерт на телеканалі «Україна» до Дня Незалежності.

Серед зіркових гостей «Української пісні»«Без обмежень», TAYANNA, Арсен Мірзоян, Jerry Heil, Злата Огневич, Ivan NAVI, Артем Пивоваров, Мята, Grohotsky, Ірина Федишин, Геннадій Вітер, SAMVEL. Звичайно, на сцені театру виступили і фіналісти проекту: Shy, EDGAR & EMMA, JANE, Vidverto i Uliana Royce.

Переможницею стала Shy з піснею «Цілуй мене». Як приз виконавиця отримує запис і продюсування пісні, а також зйомку відеокліпу.

Що стосується технічного забезпечення заходу від MAG Audio – з кожного боку від сцени розмістили по 4 топи MAG WASP. Це компактний лінійний масив на основі двох 8-дюймових динаміків і 1,4-дюймового ВЧ драйвера, який завдяки масштабуванню здатний озвучити майданчик будь-якого розміру. Для забезпечення низьких частот з кожного боку встановили по 1 x MAG Sub H25.

 

Інформацію надала компанія «MAG Audio»

 

 

«Mag Audio» у соціальних мережах: