Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини у світі музики

MAG у прощальному турі «Время и Стекло»

 

 

Гурт «Время и Стекло» став справжнім засновником нової моди, тенденцій і сучасного напрямку в музиці й в українському шоу-бізнесі. Їх пісні очолюють чарти топових музичних каналів в Україні і за кордоном, а кліпи отримують багатомільйонні перегляди на Youtube. Чого тільки вартий їх кліп на пісню «Имя 505», що зібрав майже 250 млн переглядів. Але незважаючи на приголомшливий успіх, на початку березня стало відомо про закриття проєкту. І цієї осені дует вирушає у прощальний тур, де їх «останній танець» зазвучить на акустиці MAG Audio.

 

 

За 10 років свого існування гурт неодноразово дивував шанувальників вражаючими стильними шоу. Одним із них був концерт VISLOVO, що відбувся у Палаці спорту в 2019-му році. Тоді грандіозну стріт-стайл вечірку на 10000 гостей озвучили за допомогою MAG MUST – унікальної технології, що отримала рекорд України за мінімальну різницю звукового тиску на майданчику. Основу технології склав лінійний масив MAG WASP, і ця ж система використовується тепер у турі.

MAG WASP поєднує в собі легкість в установці і компактність, що особливо важливо при частих перевезеннях у турах. Унікальна технологія JD-lens дозволяє максимально точно контролювати звук на майданчику. Але головна перевага – його масштабованість. Одна і та ж система підходить як для стадіонів на 80000 чоловік, так і для міських палаців культури на тисячу відвідувачів.

 

 

24 вересня колектив відіграв свій перший концерт у Житомирі в Літньому Театрі «Ракушка».

PA склали по 6 модулів MAG WASP на сторону, а також по 4 x MAG WASP-S18 в кардіоїду для низькочастотної підтримки. В якості фронт-філів у турі використовується MAG STING – найновіша модель у лінійці MAG, якій тільки ще належить офіційна презентація (стежте за нашими новинами на сайті і в соціальних мережах).

 

 

MAG STING також використовують і як простріли у поєднанні з MAG WASP-S18 – по одному на кожну сторону. Завершують конфігурацію монітори — 4 x MAG Focus 5.

Для підсилення в турі використовують 1 x Powersoft X8 і 2 x Powersoft T604.

Технічну підтримку туру забезпечує компанія Dneprshow.

Тур «Фінальні титри» ще тільки почався, і попереду у гурту ще багато міст ...

 

 

З великою любов`ю і легким смутком MAG Audio працює у прощальному турі Время и Стекло.

Бажаємо Наді і Позитиву не менш грандіозних досягнень у майбутньому і запрошуємо всіх ще раз запалити на концерті у вашому місті!

 

Інформацію надала компанія «MAG Audio»

 

 

«Mag Audio» у соціальних мережах: