Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини у світі музики

14 вебінарів від академії Harman Professional: про архітектурне світло, роботу на JBL VTX та команду мрії

 

 

Пропонуємо вам добірку цікавих вебінарів для всіх, хто працює у сфері професійного звуку та світла. Вебінари проводять фахівці Harman Professional англійською мовою.

Пристрої архітектурного світла та освітлювальні техніки – з Енні Дафні

19 серпня 2020 року | 15:00 за київським часом

Освітлення – це четвертий вимір архітектури. Під час цього вебінару слухачі ознайомляться з асортиментом пристроїв архітектурного освітлення Martin, а також з допомогою демонстраційної моделі дізнаються про техніку фасадного освітлення.

 

Концептуальні принципи світлового дизайну – з Крейгом Разерфордом

20 серпня 2020 року | 19:00 за київським часом

З чого ви починаєте, коли постає завдання розробити дизайн освітлення? Що робить дизайн незабутнім та цікавим? Предметом цього вебінару є основи візуального дизайну з акцентом на концертному освітленні та розвитку цілісного стилю.

 

Історія та розвиток автоматизованого освітлення – з Крейгом Разерфордом та Бредом Шиллером

25 серпня 2020 року | 19:00 за київським часом

Протягом останніх сорока років автоматизоване сценічне освітлення увійшло у вжиток на сценах по всьому світу. Приєднуйтесь до вебінару Бреда Шиллера та Крейга Разерфорда, в рамках якого вони простежать шлях розвитку галузі та звернуть увагу на пам’ятні моменти та продукти минулого.

 

Організація масштабних турів: виклики, підготовка та рішення – з доктором Дінешем Ядавом

26 серпня 2020 року | 19:00 за київським часом

Цей вебінар продемонструє процес підготовки до масштабного міжнародного туру з точки зору технічного директора та міститиме поради щодо вирішення проблем, оформлення документів та візового режиму, технічних вимог та здійснення покупок у магазинах безмитної торгівлі.

 

Збираючи команду мрії: Співпраця фахівців з освітлення на Бродвеї – з Бредлі Кінгом та Ніком Солемом

27 серпня 2020 року | 19:00 за київським часом

Дізнайтеся, як художники з освітлення разом зі своїми колегами на Бродвеї організовують робочий процес. Вебінар включатиме розгляд найкращих практик, систем розподілу праці, ефективності робочих процесів та комунікаційних стратегій, визначення різниці між помічниками та співробітниками, а також міститиме сесію запитань та відповідей.

 

Багатофункціональність у сфері освітлення – з Тоні Капорале

1 вересня 2020 року | 19:00 за київським часом

Цей вебінар представить огляд численних ролей у сфері роботи зі світлом. Тоні Капорале поділиться особистим досвідом у галузі керування освітленням, програмування та дизайну, зосереджуючи увагу слухачів на шляхах, якими спеціаліст може розвивати власну кар’єру.

 

Освітлення культових споруд: мобільне освітлення, мультилокація та масштабний комплекс будівель – з Джаррадом Донованом

9 вересня 2020 року | 05:00 за київським часом

В рамках цього вебінару, головний менеджер з питань розвитку бізнесу компанії HARMAN Натан Флемінг візьме інтерв’ю у Джаррада Донована. Головною темою розмови буде значний досвід роботи Джаррада у сфері освітлення культових споруд.

 

Основи роботи з акустичними кабелями та кабелями живлення: конектори, кабелі та їх ремонт – з Феджем (Джеффом) Сильванусом

10 вересня 2020 року | 20:00 за київським часом

Метою цього вебінару є охопити основи роботи з акустичними кабелями NL4, NL8 та конекторами, процесу усунення несправностей та їхнього ремонту, а також – виготовлення нових кабелів. Програма заходу також торкнеться теми американських роз'ємів живлення та кабелів під напругу 110 Вольт, конекторів Едісона та Powercon, 3-контактних, 4-контактних і 5-контактних конекторів twistlock, а також – передбачає 15-хвилинну секцію запитань та відповідей.

 

Робота FOH-інженерів з акустичними системами JBL VTX у знаменитому Залі Раймана в Нешвіллі – з Лесом Бенксом, Кевіном МакГінті та Марком Томасом

15 вересня 2020 року | 21:00 за київським часом

Вебінар присвячений проектуванню та впровадженню звукової системи JBL VTX в легендарному американському концертному залі – Залі Раймана в Нешвілі (штат Теннессі, США). Програма заходу передбачає поглиблену дискусію з командою фахівців, досвідченими інженерами зведення Залу Раймана щодо повсякденних завдань.

 

Навички системного інженера для інженера зведення (частина 2) – з Крісом «Кукі» Гоффом та Пухом ван Друтеном

16 вересня 2020 року | 21:00 за київським часом

Слідом за першою частиною, цей вебінар познайомить інженерів зведення у FOH-позиції з деякими навичками та знаннями системного інженера, які дозволять вдосконалити зведення та забезпечити більш послідовні результати незалежно від місця проведення події.

 

Поради щодо зведення з використанням in-ear моніторів на консолі Soundcraft Vi – з Ештоном Парсонсом

17 вересня 2020 року | 22:00 за київським часом

В рамках цього вебінару, Ештон Парсонс на прикладі виступу з програми найновішого туру американської групи Disturbed продемонструє свої прийоми та підходи щодо формування якісного досвіду моніторингу з використанням in-ear моніторингу під час роботи з мікшерними пультами Soundcraft.

 

«Більше ніж просто моніторне зведення!» – з Едді Кайпо

23 вересня 2020 року | 21:00 за київським часом

Даний вебінар присвячений технікам зведення моніторів. Приєднуйтесь та ознайомтеся з моніторними мікшерами, які використовують найпопулярніші артисти. Програма заходу передбачає 15-хвилинний сет запитань та відповідей.

 

Створення корисного плану світлового дизайну – з Майклом Шероном

24 вересня 2020 року | 19:00 за київським часом

Дізнайтеся, як перетворити зроблений на серветці нарис плану освітлення у практичну дорожню карту, якої зможуть дотримуватися інші. У програмі цього вебінару передбачені поради щодо створення чіткого та інформативного плану, а також – формування контрольного списку інформації, яку слід включити до плану.

 

Аналіз зведення у FOH-позиції Бренді Карлайл – з Шоном Квакенбушем

29 вересня 2020 року | 22:00 за київським часом

Дізнайтеся, як здійснювати зведення динамічної смуги в динамічних ситуаціях та утримувати увагу публіки. Шон Квакенбуш розгляне, як концерти Бренді Карлайл можуть змінюватись: від виступу одного музиканта до повноцінного оркестру, а також приділить увагу кожній проміжній ситуації, включаючи виступи в прямому ефірі.

 

Інформацію надала компанія «Комора»

 

 

«Комора» у соціальних мережах: