Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини у світі музики

Компанія Юритмікс прийняла участь у міжнародному з’їзді Proel Group 2018

 

 

Компанія Юритмікс прийняла участь у міжнародному з’їзді Proel Group 2018, який проходив 5-8 квітня в італійському місті Sant`Omero. Щороку компанія Proel традиційно збирає своїх партнерів та дистриб’юторів у головному офісі, що знаходиться в сонячному містечку Сант’Омеро, Італія. Завдяки такому заходу всі партнери мають можливість ознайомитись з новинками виробника перед їх анонсом на одній з найбільших виставок у Франкфурті на Майні.

 

 

Proel Group 2018

Цьогорічний з’їзд Proel Group зібрав рекордну кількість гостей та партнерів з усього світу (більше 100 учасників). Демонстрації по новинках та презентації основних напрямків роботи компанії відбулися першого ж дня з’їзду. Цікавим нововведенням від Proel, став створений власний «Театр», саме там виступив із вітальним словом директор компанії Fabrizio Sorbi. Керівники з усіх напрямків також представили презентації по новинках в новоствореному «Театрі». Серед основних сфер діяльності було виділено напрямок сценічного обладнання. Саме з нього починалася вся робота компанії й по сьогоднішній день цей напрямок займає значну частину в життєдіяльності виробника.

 

 

Презентації та екскурсії з’їзду

Презентатори з’їзду Proel Group представили багато новинок у напрямку звукового обладнання на чолі з топовими акустичними системами такого бренду як AXIOM. Надзвичайно цікаві новинки були продемонстровані від динамічно розвиваючогося напрямку світлового обладнання під брендом Sagitter, який стрімкими темпами завойовує та підкорює ринок. Не обійшлось без цікавинок у напрямку музичних інструментів від бренду Tamburo (ударні інструменти), а також Grassi (смичкові інструменти). На окрему увагу, звісно, заслуговує одним з найперспективніших нових брендів Dexibell! Саме цей бренд виділяється потужним творчим потенціалом, талантом і досвідом кращих італійських дизайнерів та інженерів.

 

 

Після завершення презентаційної частини з’їзду Proel Group, всі учасники мали змогу відвідати логістичний центр компанії, що знаходиться поряд з виробничими потужностями. А по закінченню невеличкої екскурсії, була надана також можливість в більш вузькому колі ознайомитися поближче з усіма напрямками продуктів. Завдяки чому, кожен учасник отримав всю необхідну інформацію по окремих новинках.

 

 

Серед цікавих та перспективних брендів можна виділити продукцію DH (Die Hard).Саме цей виробник вже давно зарекомендував себе на ринку України як надійний. Варто також зазначити, що у компанії відбулося повне перезавантаження та випуск абсолютно оновленого асортименту продукції з по життєвою гарантією! Особливої уваги заслуговує бренд Sagitter. Виробник поповнив свій асортимент дуже великою кількістю цікавих новинок, які цими вихідними були вже представлені на виставці у Франкфурті на Майні. Слід зауважити, що майже весь модельний ряд був представлений та продемонстрований в «Театрі» Proel.

 

 

 

Приємно здивувала демонстрація бренду AXIOM. Виробник представив нові моделі лінійних масивів AX6C, AX12C та один з ТОП продуктів компанії — AX800. Більше інформації можна дізнатись на офіційному сайті — http://www.axiomproaudio.com

 

 

Наступного дня з’їзду ми отримали чудову нагоду відвідати виробничі потужності бренду Dexibell. Під час огляду виробництва нам продемонстрували новинки таких інструментів як VIVO S9, VIVO S1, та цифровий орган J7. На даному заводі розміщені також й потужності по виробництву та контролю якості продукції Axiom.

 

 

Донедавна завод разом з усім професійним штатом співробітників належав корпорації Roland, та в 2014 році був викуплений компанією Proel. Завод працював 25 років у складі японської корпорації, завдяки чому, компанія Proel отримала весь штат співробітників і їх величезний досвід по створенню цифрових інструментів. Так з’явився Dexibell. Новий бренд став синтезом високих технологій, італійського дизайну, 100% італійської розробки і виробництва.

 

 

Інформацію надала компанія «Юритмікс»