Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Комора»

JBL Professional представляє нову серію портативних акустичних систем IRX для індустрії розваг на виставці NAMM 2020

 

 

Компанія HARMAN Professional Solutions представила нову серію портативних акустичних систем JBL IRX в рамках найбільшої світової виставки професійного звукового обладнання NAMM 2020 в Анахаймі, штат Каліфорнія, США. Відвідувачі NAMM 2020 можуть ознайомитися з обладнанням нової серії IRX на стенді JBL під номером 14508.

 

 

Портативні акустичні системи JBL серії IRX пропонують музикантам, виконавцям та ведучим фірмовий звук JBL у портативному багатофункціональному корпусі. Завдяки потужності та чіткості звучання акустичні системи нової серії IRX продукують деталізований звук вокалу та музики. Міцна і легка конструкція дозволяє легко транспортувати обладнання серії IRX. Такий універсальний функціонал як потокова передача аудіосигналу через Bluetooth, спеціальні пресети на базі програмного забезпечення та автоматизовані сигнальні процесори дозволяють налаштовувати відмінне звучання для широкого кола завдань. Серія портативних акустичних систем серії IRX включає модель JBL IRX108BT та JBL IRX112BT.

 

 

Модель IRX112BT оснащена 12-дюймовим низькочастотним динаміком, що розширює діапазон частот до 53 Гц та продукує максимальний рівень звукового тиску 129 дБ. Модель IRX108BT має 8-дюймовий низькочастотний динамік, що розширює діапазон частот до 54 Гц та продукує максимальний рівень звукового тиску 127 дБ. Обидві моделі обладнані вбудованим полюсним кріпленням для регулювання висоти розташування акустичної системи заради поліпшення продуктивності в рамках вирішення конкретних робочих завдань.

Оснащені підсилювачем потужністю 1300 Вт, акустичні системи серії IRX дають деталізований звук з мінімальними спотвореннями навіть у високих регістрах.

 

 

Акустика володіє вбудованою системою автоматичного придушення фідбеку від dbx. Функція дакінгу автоматично зменшує гучність музики в момент мовлення, гарантуючи гучне та чітке звучання кожного слова.

 

 

Завдяки легкому корпусу та ергономічним ручкам, акустичні системи серії IRX можна легко транспортувати та піднімати. Спеціальна, адаптована для транспортування решітка пристроїв виготовлена з міцного плетіння у формі сот і має спеціально підібраний кут нахилу для додаткової міцності без шкоди для акустичних характеристик. Як і кожна акустична система JBL, обладнання серії IRX проходить 100 годинний стрес-тест, який дає можливість переконатися, що пристрої добре працюють в умовах реальної експлуатації.

 

 

Завдяки двом комбінованим вхідним роз’ємам XLR / TRS та передпідсилювачам професійного рівня, акустичні системи серії IRX продукують чистий звук для мікрофонів, програвачів та мікшерних пультів. Підключення через Bluetooth дозволяє здійснювати потокову передачу аудіосигналу з мобільних пристроїв або зв’язувати дві акустичні системи для створення додаткового покриття та стереозображення.

 

Інформацію надала компанія «Комора»

 

 

«Комора» у соціальних мережах: