Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Алегро-мюзік»

Хочете оновити свою домашню студію?

 

 

Зробіть це прямо зараз з Arturia!

Зустрічайте: серія відео оглядів від «Музикант.УКР» на продукцію французького бренду Arturia.

Відео-огляд MIDI-контролера Arturia MicroLab

Представляємо відео-огляд MIDI-клавіатури Arturia MicroLab - універсального контролеру, що має 25 чутливих до швидкості натискання клавіш.

Універсальний 2-октавний контролер MicroLab пропонує високоякісні клавіші, зручні функції для мандрівників, потужне програмне забезпечення та вбудований приховуваний кабель. Піонери музичних технологій Arturia анонсували нову клавіатуру контролера, яка схвилює як нових користувачів, так і досвідчених професіоналів. MicroLab – це невелика MIDI-клавіатура з інтелектуальним дизайном, яку Ви можете взяти з собою куди завгодно.

 

 

Відео-огляд Драм-машини Arturia DrumBrute Impact

Представляємо відео-огляд Драм-машини Arturia DrumBrute Impact – універсального контролеру, що має 25 чутливих до швидкості натискання клавіш.

Пробивна, зухвала, напориста і неймовірно надихаюча. DrumBrute Impact об`єднує в собі захоплюючу потужну продуктивність дебютної драм-машини Arturia з абсолютно новим набором звуків. Кожен з 10 ударних і перкусійних елементів має свій неповторний характер, всі вони чудово доповнюють один одного і можуть бути модифіковані за допомогою спеціально розробленого «Color» sound shaper буквально на льоту. Насолоджуйтеся забійним звучанням із загальним дисторшн-контролем, створюйте нескінченні поліритмічні секвенції, відкрийте для себе аналогові ударні в новому форматі.

 

 

Відео-огляд MIDI-клавіатури Arturia KeyLab Essential 88

Представляємо відео-огляд MIDI-клавіатури Arturia KeyLab Essential 88 - інтуїтивно зрозумілої, ретельно продуманої MIDI-клавіатури, яку дуже просто опанувати.

Натхнення і концентрація можуть легко зникнути, поки Ви будете годинами займатися нудними питаннями. KeyLab Essentialрезультат ретельних пошуків, виконаних із метою оптимізації Вашого творчого процесу, здатний зберегти більше часу на музику. З KeyLab Essential на Вашому столі та повним набором його музичного програмного забезпечення, встановленого у Ваш комп`ютер, залишається зробити останнє – почати експериментувати, складати і записувати.

Володіючи максимальною сумісністю, KeyLab Essential здатний забезпечити повний контроль над Вашим цифровим світом, органічно поєднуючись із віртуальними інструментами і DAW ПЗ. KeyLab Essential обладнаний елементами керування, які допомагають швидко виконувати повсякденні операції з Вашим ПЗ. Грайте свій трек, переміщайтеся вперед і назад, зберігайте, перемикайте метроном і лупи, записуйте «на льоту». Така функціональність дозволяє тримати Ваші руки на контролері, а розум – в музиці.

 

 

Відео-огляд MIDI-контролера Arturia Minilab MKII

Представляємо відео-огляд MIDI-контролера Arturia Minilab MKII – високоякісного багатофункціонального контролера, що дає прямий доступ до всіх звуків у Вашій віртуальній студії.

Вдихніть нове життя в звуки, граючи, налаштовуючи та повертаючи його регулятори. Обирайте з двох доступних кольорів: Білий та Чорний.

У комплекті з цим потужним контролером також поставляються кілька популярних програмних продуктів, які допоможуть Вам створити професійні записи в найкоротші терміни. Analog Lab Lite відкриває доступ до сотень легендарних синтезаторів, фортепіано, органів і струнних інструментів.

Ableton Live Lite дозволяє записувати, аранжувати та зводити Ваші музичні ідеї в готовий продукт. UVI Grand – це відтворення піаніно Steinway Model D.

 

 

Купуй Arturia – це найкраще!

 

Інформацію надала компанія «Алегро-мюзік (Музикант.укр)»

 

 

«Алегро-мюзік» у соціальних мережах: