Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Алегро-мюзік»

Lewitt представив нові конференц-мікрофони

 

 Lewitt представив нові конференц-мікрофони

 

Lewitt – це молода компанія, яка швидко розвивається та зосереджена на створенні мікрофонів і аксесуарів для них. В асортименті є серії спеціалізованих студійних і концертних мікрофонів, а також мікрофонів для ударних. Lewitt вже давно зарекомендував себе на ринку, як знак якості і зручності для музикантів зі всіх точок світу.

Музикант.укр радий представити Вам нову продукцію від цього чудового бренду.

 

 Lewitt представив нові конференц-мікрофони

 

Система конференц-зв`язку Lewitt складається з трьох окремих компонентів: капсуля, стійки «гусячої шиї» і основи-підставки та забезпечує приємне чітке і зрозуміле відтворення голосу в приміщеннях, церквах і конференц-залах будь-якого розміру. Капсуль конференц-мікрофона Lewitt S6 та Lewitt S10 – це конденсаторні капсулі, які сумісні з усіма доступними стійками на «гусячої шиї» від Lewitt. Капсулі забезпечують природний, прозорий і виключно розбірливий тембр голосу. Дуже надійні у використанні.

 

 Lewitt S10

 

Стійка гусяча шия для конференц-мікрофона Lewitt GN15X – це легко регульована і компактна металева стійка. Спеціальна різьба для підключення капсуля конденсатора S6 або S10. Також має збалансований 3-контактний вихідний роз`єм XLR. Довжина стійки: 150 мм (без різьби).

 

 Стійка гусяча шия для конференц-мікрофона Lewitt GN15X

 

Стійка гусяча шия для конференц-мікрофона Lewitt GN35X сумісна з будь-якою базою мікрофона з 3-контактним роз`ємом XLR. Повністю регульована, з мінімальним шумом при роботі для професійної зручності використання.

 

 Стійка гусяча шия для конференц-мікрофона Lewitt GN35X

 

Стійка гусяча шия для конференц-мікрофона Lewitt GN35X2 – це легко регульована і компактна металева стійка. Спеціальна різьба для підключення капсуля конденсатора S6 або S10. Довжина стійки: 350 мм. Сумісна з будь-якою базою мікрофона з 3-контактним роз`ємом XLR.

 

 Стійка гусяча шия для конференц-мікрофона Lewitt GN35X2

 

Основи для конференц-мікрофона Lewitt B70A і Lewitt B70AS – це міцні мікрофонні бази з конструкцією для мікрофонів на гнучкій стійці з 3-контактним роз`ємом XLR. Сучасні форми ефективно мінімізують корпусний шум. Матеріал міцний і має матово-чорне покриття. Бази мають 3-контактний роз`єм XLR і збалансований 3-контактний вихідний роз`єм XLR.

 

 Основи для конференц-мікрофона Lewitt B70A і Lewitt B70AS

 

Інформацію і світлини надала компанія «Алегро-мюзік (Музикант.укр)»

 

 

«Алегро-мюзік» у соціальних мережах: