Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Алегро-мюзік»

Alfabeto CM23 – топ серед укулеле

 

 Alfabeto CM23 – топ серед укулеле

 

Концертне укулеле – унікальний музичний інструмент. Він не тільки створює дивовижну музику, але також менший та портативний, ніж гітара. Концертне укулеле на один крок більший, ніж найменший тип укулеле – сопрано, але все ще досить компактний музичний інструмент для того, щоб комфортно подорожувати з ним. Він також видає той самий прекрасний традиційний звук, який часто асоціюється зі справжніми гавайськими укулеле. Концертне укулеле – дуже хороший інструмент для навчання. На інструментах меншого розміру, включаючи типи концерт і сопрано, вчитися набагато легше, ніж на більш великих тенорі та баритоні. Ви зможете дістати до всіх струн, і Вам не доведеться дуже сильно згинати пальці при навчанні.

 

 Alfabeto CM23 – топ серед укулеле

 

Alfabeto CM23 – топове концертне укулеле

Коли мова йде про гру на концертній укулеле, Ви не тільки волієте, щоб Ваша музика добре звучала, але Ви також бажаєте класно виглядати під час гри. На щастя, Ви можете досягти обох цих цілей за допомогою укулеле Alfabeto CM23. Це концертне укулеле виробляє прекрасний діапазон звуків. Тут є чіткі високі і м`які низькі частоти, які в поєднанні створюють безліч нот. Звучить укулеле грайливо і неформально, що додає невимушеності і новизни Вашим улюбленим композиціям. Незалежно від того, який жанр музики Ви обожнюєте, Ви зможете створювати музику, про яку завжди мріяли.

За крутим дизайном ховається увага до деталей. Корпус концертної укулеле Alfabeto CM23 виконаний з червоного дерева, що надає звуку приємне і багате звучання. Більш м`які породи дерева дають більш теплі і м`які тони. Червоне дерево якраз є м`якою деревиною, яка з віком буде звучати ще краще.

Укулеле Alfabeto CM23 має розмір 23 дюйма, що дозволяє комфортно грати на інструменті досить тривалий час, як дорослим так і дітям. Даний інструмент звучить набагато голосніше і яскравіше своїх побратимів, за рахунок спеціальної технології випуклої задньої деки. На м'яких нейлонових струнах легко грати і налаштувати їх під себе. Їх досить легко замінити, тому це не стане перешкодою для гравців-початківців. Кілки закритого типу розташовані в ідеальному порядку і мають при цьому легкий і приємний хід.

 

 

Гриф виготовлено з тієї ж деревини, що і корпус, а саме з червоного дерева. Він має 18 ладів на які нанесено позиційні мітки – вони полегшують орієнтування під час гри. Хоча Вам і доведеться час від часу налаштовувати свій музичний інструмент, але це не обов`язково потрібно буде робити перед кожною сесією, так як кілки здатні довго тримати стрій. Alfabeto CM23 буде залишатися в тонусі досить довгий час і для новачка це дуже приємна деталь.

Це укулеле може похвалитися вишуканим класичним малюнком навколо резонаторного отвору (розетки) і красивим логотипом на голові грифа. Також до корпусу укулеле вже пригвинчено два ґудзики для ременя, так що Вам не потрібно буде турбуватися про це після покупки.

Так чому ж Alfabeto CM23 – це топ серед укулеле?

  • Корпус і гриф з червоного дерева.
  • Більш гучне та яскраве звучання за рахунок випуклої задньої деки.
  • Якісні матеріали.
  • Класичний дизайн.
  • Вишуканий малюнок навколо резонаторного отвору.
  • Кілки закритого типу.
  • Довго тримає стрій.
  • Два ґудзики для ременя.
  • Приємна ціна.

 

Концертне укулеле Alfabeto CM23 звучить чудово, виглядає приголомшливо і стане бажаним доповненням для будь-якого поціновувача музики. Доступно в чорному, синьому, жовтому та червоному кольорі.

 

Інформацію і світлини надала компанія «Алегро-мюзік (Музикант.укр)»

 

 

«Алегро-мюзік» у соціальних мережах: