Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Лайтек»

Pioneer DJ DJM-S7 – двоканальний мікшер для скретчингу

 

 

Pioneer DJ розширює лінійку скретч-мікшерів бюджетною моделлю DJM-S7. У новому 2-канальному мікшері для батлов передбачена індивідуальна настройка системи, що додасть унікальності вашим виступам. Цей пристрій призначений для програми Serato DJ Pro, що доступна безкоштовно. Мікшер також служить пристроєм розблокування для rekordbox, що дозволяє використовувати performance-функціонал додатка.

 

 

Особливості Pioneer DJ DJM-S7:

Magvel Fader Pro

Покращено відчуття від керування Magvel Fader Pro і на 30 відсотків збільшено жорсткість робочого вала регулятора у вертикальному напрямку, щоб ви могли скретчити з упевненістю, без страху зламати фейдер.

Великі сенсорні клавіші

Вісім великих сенсорних педів з підсвічуванням на кожному каналі для зручного використання міток швидкого доступу (Hot Cue) і семплів. Завдяки незалежним режимам педів можна використовувати 2 різні функції одночасно: по одній для набору педів кожного каналу.

Режим Combo Pad

Активуйте режим Combo Pad в Serato DJ Pro, щоб використовувати 2 різних режимів педів на одному каналі одночасно, наприклад, мітка швидкого доступу і семплер (Hot Cue і Sampler). Знизиться потреба змінювати режими і ви зможете комбінувати більше функцій, щоб поліпшити виступ.

Банк скретчинга

У режимі педів Scratch Bank можна простим натисканням моментально завантажувати семпли скретчинга з 4 банків, призначених в Serato DJ Pro. Ви також можете завантажити звук з певної початкової точки, – це зручно, якщо ви хочете використовувати цю функцію для додавання в повні треки під час рутини.

Великі важелі ефектів

Трансформуйте звуки на льоту, додаючи ефекти за допомогою великих важелів. В мікшер DJM-S7 включені всі 22 вбудованих ефекту Beat FX з моделі DJM-S11 для творчого використання, а також програмні ефекти в Serato DJ Pro і rekordbox. Ви можете легко змінювати 6 ефектів, призначених кнопкам вибору ефектів FX, одночасно стежачи на OLED-екрані за назвою і значенням біта задіяного ефекту.

Передача даних через Bluetooth: додавання аудіофайлів з телефону бездротовим способом

Просто з’єднайте свій телефон з DJM-S7 по Bluetooth, щоб додавати звук безпосередньо в сет. Ви можете грати лупи для скретчинга або використовувати музичний додаток для відтворення доріжки, запитаної публікою. Або просто застосовуйте мобільний пристрій як запасний варіант на випадок непередбаченої відмови ноутбука. Ви можете відтворювати звук прямо на майстер-вихід або через будь-який з каналів.

Loop MIDI: автоматичне керування функціями DJ-програми за допомогою важелів ефектів

Ця опція в секції ефектів мікшера DJM-S7 може управляти різними функціями у вашій DJ-програмі, постійно відправляючи сигнал MIDI в програму протягом циклу сету. Функції, включаючи мітку швидкого доступу, семплер і зміщення тональності (key shift-up), заздалегідь призначені, щоб відразу почати роботу з Loop MIDI.

 

 

Інша функціональність Pioneer DJ DJM-S7:

Вбудований USB-хаб

Служить для підключення DJ-контролерів і інших пристроїв, зокрема окремі пристрої інших виробників, в подвійні порти USB-A для спільної роботи.

Serato DJ Pro

Підключіть свій ПК / Mac, щоб використовувати Serato DJ Pro (мікшер безкоштовно розблокує програмне забезпечення). Використовуйте виділені кнопки для ефектів і розширений функціонал Serato, наприклад, перескакування ударів, режим ковзання і квантування.

Пакет Pitch ‘n Time DJ

Ваучер на пакет розширень Serato DJ Pro (Pitch ‘n Time DJ) водить в комплект. Доступні функції: Pitch Play, Key Shift та інші. В мікшері також є повне перепризначення функцій в MIDI.

MIDI-контролер

Дане обладнання повністю сумісне зі стандартом MIDI і підключається по USB. Надсилайте керуючу інформацію на зовнішні пристрої і використовуйте мікшерний пульт як MIDI-контролер.

Serato DVS

Serato DVS служить для управління і скретчинга з пристроями CDJ або обертовими дисками.

rekordbox

Підключіть свій ПК / Mac, щоб розблокувати режим Performance в rekordbox безкоштовно і використовувати режим DVS з виділеним контрольним вінілом (поставляється окремо).

 

 

Інформацію надала компанія «Лайтек»

 

 

«Лайтек» у соціальних мережах: