Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Лайтек»

Цифрова безпровідна конференц-система Shure Microflex Wireless

 

 Про цифрову безпровідну конференц-систему Shure Microflex Wireless

 

Компанія «Лайтек» продовжує огляд продуктів компанії Shure призначених для ефективної організації конференц-просторів. У попередній публикації ми визначили, що потрібно для комфортних переговорів і які можливості надає екосистема Shurе. Сьогодні поговоримо про цифровий бездротовий конференц-системі Shure Microflex Wireless.

Система Shure Microflex Wireless (MXW) пропонує елегантні рішення для забезпечення чистого і природного звуку під час переговорів і трансляцій. Ідеально підходить для гнучких конференц-залів, залів засідань, залів судових засідань, лекційних залів, кімнат для переговорів і т.п. Завдяки бездротовій технології DECT система MXW добре захищена від перешкод і має професійний елегантний вигляд.

 

 Система Shure Microflex Wireless (MXW)

 

Бездротова конференц-система MXW включає в себе різні пристрої:

  • різноманітні типи бездротових мікрофонів серії Microflex (в чорному або білому кольорі),
  • приймач точки доступу,
  • аудіо-інтерфейси,
  • мережеві зарядні станції,
  • програмне забезпечення для управління бездротовою системою MXW.

Shure MXW забезпечує:

  • автоматичне керування РЧ-каналами,
  • шифрування AES-256 для забезпечення безпеки,
  • цифрову аудіо мережу Dante і сумісність з Dante Domain Manager,
  • сумісність з системами управління і автоматизації сторонніх виробників (AMX, Crestron и т.д.).

Невелике ознайомлювальне відео про систему Shure Microflex Wireless:

 

 

Як працює система Shure Microflex Wireless?

 

 Як працює система Shure Microflex Wireless?

 

Кожен мікрофон MXW живиться від акумуляторної літієво-іонної батареї, яку можна підзарядити в будь-який момент, не витягуючи з мікрофона.

 

 Мікрофони MXW

 

Компоненти цифрової бездротової конференц-системи Shure MXW

Передавачі

Бездротові мікрофони MXW передають кодований бездротової аудіо-сигнал до точки доступу MXWAPT. Передбачені передавачі чотирьох типів:

Гібридний передавач MXW1

 

 Гібридний передавач MXW1

 

Гібридний передавач MXW1 має компактний низькопрофільний дизайн і зручно вміщується в кишеню сорочки або прикріплюється до одягу. Обладнаний вбудованим всеспрямованим мікрофоном, але має роз`ємом TQG для підключення різних типів вушних або петличних конденсаторних мікрофонів Shure Microflex.

Передавач MXW1 також має роз`єм для підключення навушників для прослуховування звуку зі зворотного каналу – для перекладу, підказки або програмного матеріалу.

Двонаправлений бездротовий зв`язок мікрофона MXW1 дає можливість користувачу дистанційно керувати усіма параметрами бездротового мікрофона у реальному часі.

Ручний передавач MXW2

 

 Ручний передавач MXW2

 

Ручний передавач MXW2 дозволяє використовувати легендарні мікрофонні головки (картриджі) Shure SM58, SM86, BETA58 і VP68.

Двонаправленний бездротовий зв`язок мікрофона MXW2 дає можливість користувачу дистанційно керувати усіма параметрами бездротового мікрофона в реальному часі.

Передавачі граничного шару MXW6

 

 Передавачі граничного шару MXW6

 

Передавачі граничного шару MXW6 встановлюються на столі і природним чином вписуються в обстановку будь-якого приміщення.

Передавачі доступні в двох кольорах (чорний і білий) з двома різними діаграмами спрямованості: MXW6/O (всенаправленний) і MXW6/C (кардіоідний).

Двонаправлений бездротовий зв`язок мікрофона MXW6 дає можливість користувачу дистанційно керувати усіма параметрами бездротового мікрофона у реальному часі.

Настільний передавач MXW8

 

 Настільний передавач MXW8

 

Бездротова база з передавачем для системи Microflex Wireless MXW8 встановлюються на столі і природним чином вписується в обстановку будь-якого приміщення. Призначена для роботи з мікрофонами на «гусячій шиї» Microflex довжиною 12,7, 25,4 і 38,1 см.

Передавачі MXW8 доступні в двох кольорах (чорний і білий) з різними діаграмами спрямованості (змінні капсули з варіаціями полярної діаграми). Двонаправленний бездротовий зв`язок мікрофона MXW8 дає можливість користувачу дистанційно керувати усіма параметрами бездротового мікрофона у реальному часі. Програмована кнопка відключення звуку дозволяє налаштувати або локальне, або віддалене відключення звуку з такими параметрами, як push-to-talk, push-to-mute і зовнішнє управління.

Приймач точки доступу MXWAPT2/MXWAPT4/MXWAPT8

 

 Приймач точки доступу MXWAPT2/MXWAPT4/MXWAPT8

 

Приймач точки доступу (2, 4 або 8-канальний) встановлюється на стелі або на стіні і підтримує кодоване бездротове з`єднання з мікрофонами MXW.

Приймач – це системний концентратор, який транспортує цифровий аудіо-сигнал між мікрофонами і іншими пристроями системи MXW по одній і тій же мережі за допомогою протоколу Dante. До складу точки доступу MXWAPT входить веб-сервер, на якому знаходиться програмне забезпечення системи MXW, яке служить для моніторингу, настройки та дистанційного керування системою.

Мережевий аудіо-інтерфейс MXWANI4/MXWANI8

 

 Мережевий аудіо-інтерфейс MXWANI4/MXWANI8

 

Мережевий аудіо інтерфейс (4- або 8-канальний) – це мережевий пристрій Dante, що підтримує аналоговий аудіовхід і виходи системи MXW. В інтерфейсі MXWANI передбачений 4-портовий гігабітний комутатор Ethernet, що дозволяє підключити вузол доступу MXW, комп’ютер і до двох мережевих зарядних станцій.

Програмне забезпечення MICROFLEX WIRELESS

 

 Програмне забезпечення MICROFLEX WIRELESS

 

Керуюче ПО системи MXW підтримує всебічне дистанційне керування основними функціями налаштування, моніторингу та адміністрування. Доступ до здійснюється з будь-якого комп`ютера, підключеного до мережі.

Відео про програмне забезпечення Shure Microflex Wireless:

 

 

Якщо вас зацікавила цифрова бездротова конференц-система Shure Microflex Wireless, ви можете детально ознайомитися з нею, відвідавши оглядові семінари, що проводяться компанією Лайтек в київському шоурумі.

 

Інформацію та світлини надала компанія «Лайтек»,
офіційний дистриб`ютор компанії Shure в Україні

 

 

«Лайтек» у соціальних мережах: