Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Лайтек»

Масштабна інсталяція в Черкаському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка

 

 Масштабна інсталяція в Черкаському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка

 

Пожежа в Черкаському драмтеатрі 2015 року могла поставити хрест на театральному майбутньому Черкас і назавжди залишити без цієї перлини жителів міста. Приміщення вигоріло практично повністю. Але театр – це не просто будівля, в першу чергу, це люди, які в ньому творять і працюють, саме завдяки самовідданості та відданості мистецтву колективу театру, він відродився з попелу і отримав нову путівку в життя.

Даний проект примітний своєю історією, яку можна виразити через відомий афоризм Ніцше: «Все, що нас не вбиває, робить нас сильнішими».

 

Не можна не відзначити сприяння Черкаської обласної адміністрації, але найбільше зусиль для відродження театру в кращій інтерпретації, приклав його нинішній директор – Петро Ластівка. Саме завдяки його вимогливості у виборі кращих рішень, театр отримав топове обладнання, що є лідируючим в своїй сфері.

 

 Звукова консоль AVID S6L-24C

 

Судіть самі: на початку 2019 роки нами були поставлені найважливіші системи управління звуком і світлом, щоб технічні служби театру могли освоювати їх заздалегідь, поки триває ремонт приміщення. Це best of the best світового ринку шоутехнікі: звукова консоль AVID S6L-24C і світлова MA Lighting grandMA3. Нашими інженерами було проведено докладне навчання персоналу роботі з даними приладами.

 

 Світлова консоль MA Lighting grandMA3

 

Одним з найважливіших компонентів забезпечення емоційного сприйняття вистав і комфорту глядачів в театрі є звукова система. Кожен слухач в залі, незалежно від вартості куплених квитків, заслуговує на кращий звук. Саме на це націлена непорушна концепція: Democracy for listeners (демократія для слухачів) – одного з топових виробників професійних аудіосистем – d&b audiotechnik, продукцію якого в Україні представляє «Лайтек».

 

 Професійні аудіосистеми d&b audiotechnik

 

Бренд, який став фактично іконою в світі професійного аудіо і мрією для багатьох артистів і звукорежисерів світу, інстальований в сотнях кращих театрів і концертних майданчиків світу: від Королівського Альберт-холу в Британії до Карнегі-холу в США, від Сіднейської опери до Національного театру Китаю. Добірку інсталяцій можна побачити за посиланням, і вона дуже вражає.

 

 Професійні аудіосистеми d&b audiotechnik

 

 

Більш детальніше на сайті компанії «Лайтек»

 

 

«Лайтек» у соціальних мережах: