Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Реал мюзік»

L-Acoustics представили K3 – повноцінний лінійний масив у компактному форматі!

 

 

L-Acoustics K3

 

Поставки вже розпочато! K3 доповнив модельний ряд серії K, зайнявши місце між популярними моделями K2 та Kara II, як ідеальне універсальне рішення для сучасних подій.

Маркуссі, Франція, жовтень 2020 р. L-Acoustics завершує свою серію K, що вже стала галузевим стандартом, представивши K3 – найменший повнодіапазонний кабінет у цього виробника, призначений для потужного озвучування заходів з аудиторією від 1000 до 10000 чоловік. K3 забезпечує відтворення звуку у повному діапазоні частот навіть без використання додаткових підвісних сабвуферів, а його високоефективна конструкція зменшує вимоги до підсилення. Завдяки цьому масив K3 є надзвичайно вигідним з економічної точки зору, а також дуже швидким та простим у встановленні та підключенні.

«K3 готовий до вимог, які пред`являють нам сьогоднішні та майбутні події, – говорить виконавчий директор прикладного конструкторського відділу компанії L-Acoustics Флоран Бернар (Florent Bernard). – Команді наших конструкторів вдалося створити систему з двома 12-дюймовими драйверами у форм-факторі та за ціною 10-дюймової конструкції, без властивих 10-дюймовим гучномовцям компромісів у роботі. K3 пропонує далекобійні повнодіапазонні характеристики в компактному і доступному пакеті, спеціально розробленому для подій та майданчиків невеликого та середнього масштабу, які є найбільш поширеними і затребуваними серед прокатних компаній. Це безкомпромісний інструмент, ідеально адаптований до сучасних вимог, а в поєднанні з K1 та K2 він дозволяє вам швидко та потужно розширити можливості озвучування також і на великомасштабні події.»

 

К3 має повнодіапазонну АЧХ з фірмовим звучанням L-Acoustics у кабінеті на 33% меншому, ніж K2, і важить всього 43 кг. Система ідеально підходить для сфери застосувань, де потрібна велика потужність та повний частотний діапазон у невеликому форм-факторі, а саме: тури середнього формату, фестивалі, корпоративні заходи, богослужіння, урочистості тощо. Маючи компактні розміри, система K3 не перекриває глядачеві вид на сцену та легко інтегрується на майданчиках з обмеженим простором.

 

 

Новий двосмуговий кабінет з технологією WST має всі ознаки, завдяки яким серія K стала еталоном у побудові лінійних масивів. Завдяки покращеній механічній конструкції вдалося зменшити вагу кабінету. Безтурбулентні вентиляційні отвори забезпечують потужну та лінійну роботу у низькочастотному діапазоні. Перевірена часом система підвісу дозволяє швидко і зручно розгорнути масив на майданчику. K3 також оснащений технологією L-Acoustics Panflex™, яка дозволяє інженерам-проектувальникам систем озвучування швидко отримати чотири різні кути спрямованості по горизонталі: симетричні 70° або 110° та асиметричні 90° на обидва боки. Завдяки змінним кутам Panflex та міжелементним кутам від 0° до 10°, покриття лінійного масиву K3 можна точно адаптувати до будь-якої геометрії аудиторії.

Оснащений фірмовим хвилеводом L-Acoustics DOSC з далекобійністю більш ніж 35 метрів, K3 може похвалитися винятково широким діапазоном частот від 42 Гц до 20 кГц (-10 дБ, спрямованість 70°) і максимальним SPL 143 дБ. Без використання додаткових сабвуферів масив K3 може в більшості випадках працювати самостійно у якості основної системи для підсилення вокалу та музики, а також як доповнення до систем K1 або K2 у якості додаткових заливок чи затриманих ліній. А при використанні з сабвуферами KS28, масив K3 може бути компактною основною системою для озвучування живих концертів з високими вимогами до звуку.

 

 

Високоефективна з точки зору підсилення конструкція кабінету K3 відповідає сучасним вимогам щодо зручності та швидкості встановлення системи та зменшення об`єму вантажних перевезень. Один підсилювач-контролер LA12X може живити до шести кабінетів K3, а це означає, що один рек LA-RAK AVB може впоратись з 18-ма елементами K3.

Перші екземпляри систем K3 вже відвантажені клієнтам, а у 2021 році L-Acoustics розпочне поставки інсталяційної версії K3i, яка дозволить розширити коло застосувань цієї системи на розподілене озвучування просторів.

 

Інформацію надала компанія «РеалМюзік»,
офіційний представник L-Acoustics в Україні

 

 

«РеалМюзік» у соціальних мережах: