Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Соло»

Новий бренд: Numark!

 

 

Шановні партнери! Компанія «Соло» представляє вам новинку в її портфелі брендів – DJ обладнання Numark!

Хто це – Numark?

Numark впроваджує і розробляє нові технології, які покращують якість мікшування для ді-джеїв на всіх рівнях. Пропонуючи ді-джеям революційні продукти, в яких класика гармонійно поєднується з передовими можливостями. За свою 40-річну історію Numark впровадили сотні новинок в галузі, серед яких перший DJ-мікшер з вбудованим семплером (DM1775), перший професійний подвійний програвач компакт-дисків (CD5020), перша DJ-система на жорсткому диску (HDCD1), перші DJ -системи з підтримкою iOS (iDJ), і перша моторизована панель управління (CDX), яка пізніше була включена в контролери NS7 і NS7II. Numark – гордий член сім`ї inMusic Brands.

Історія Numark

Протягом більше 40 років Numark поєднує розуміння потреб ді-джеїв з передовими технологіями, щоб створювати продукти, які незмінно стають лідерами в індустрії. Numark пропонує інструменти для для всього спектра ді-джеїв, від любителів до професіоналів.

Один з небагатьох оригінальних диджейських брендів, Numark був заснований в Едісона, штат Нью-Джерсі, Гаррі і Робертом Котовського в 1971 році. У мікшерів і вертушок Numark відразу з`явилося багато шанувальників, і бренд вважався одним з провідних виробників ді-джеїв епохи Диско.

у 1980-х компанія знову домоглася успіху, представивши перший в світі мікшер з вбудованим семплером – DM1775. До DM1775 ді-джеї були обмежені такими методами, як попередній запис дропів на касеті, а потім використання кнопки перемотування і лічильника на зовнішньої касетної деки для моніторингу дропів. DM1775 мав можливість миттєво записувати і відтворювати семпли, дозволяючи ді-джеям робити свої власні дроп на льоту, семплюючи ритм, звуковий ефект або навіть власний голос.

У 1990 році Numark продовжив своє новаторство, представивши перший в світі подвійний програвач компакт-дисків – CD-5020. Завдяки двохкомпонетному рековому дизайну – здвоєний привід компакт-дисків внизу і окрема поверхню управління зверху – CD-5020 з тих пір задає форму практично для кожної диджейской системи з подвійним CD, знамеуючи собою кардинальні зміни в образі взаємодіяв ді-джеїв з музикою. Світ діджеїнгу перейшов в те, що майбутній генеральний директор компанії назвав би «перехідним етапом» від аналогового до цифрового джерела в музиці.

У 1991 році Джек О`Доннелл, колишній глава відділу продажів і маркетингу Stanton Magnetics, купив Numark. Зосередивши ще більше технологій та інновації, Numark стали оскаржувати статус-кво на декількох фронтах, створюючи DJ обладнання з ультрасучасним промисловим дизайном і функціональністю. Numark швидко став лідером на ринку ді-джеїв, який в той час обмежувався мікшерами, вертушками і CD-плеєрами. Сьогодні, навіть з набагато більш різноманітним пропозицією, Numark як і раніше відомий виробництвом продуктів з надійною якістю зборки, ефектним зовнішнім виглядом і інтуїтивно зрозумілим лейаутом.

 

 

По мірі розвитку у 1990-х деякі ді-джеї почали використовувати комп`ютери в якості джерела музики замість компакт-дисків або вінілу. Замість того щоб тікати від цієї зміни або відкидати його як ринок периферійних пристроїв, Numark сприйняв цю інноваційну концепцію і розвинув її, представивши один з перших комп'ютерних програмних DJ контролерів DMC-1. DMC-1 відтворював двохкомпонентну рекову конструкцію з контрольною поверхнею і подвійний CD декою, як у CD-5020, так що ді-джеї могли безперешкодно перейти від використання компакт-дисків до керуючого програмного забезпечення.

Незважаючи на те, що цифрові медіа швидко завойовують популярність і витісняють аналогові, Numark продовжував інвестувати в інновації для традиційних програвачів вінілових платівок, випустивши в 2002 році революційний програвач вінілових пластинок TTX. Основний вплив TTX зробило його зміна статус-кво дизайну програвачів. Відмовившись від квадратної форми, яка домінувала на програвачах протягом десятиліть, Numark створив TTX з гладкими закругленими лініями і численними дизайнерськими фішками. Новаторський дизайн TTX вплинув не тільки на багато наступних продукти Numark, а й встановив нові стандарти у всій галузі.

На початку 2000-х цифрові медіа змінили не тільки індустрію ді-джеїв, але і споживчий світ. Коли на ринок вийшов iPod від Apple, це стало переломним моментом в світі зберігання і відтворення музики на основі цифрових файлів, зробивши відтворення музики на жорстких дисках (а пізніше і флеш-пам'яттю) основою у всіх галузях. iPod швидко перетворився в серйозну платформу для відтворення музики як для споживачів, так і для ді-джеїв, і Numark, не втрачаючи часу, створив інструмент на основі жорсткого диска, спеціально розроблений для ді-джеїв, який затвердив цей швидко розвивається формат. HDCD-1, випущений в 2003 році, був першою DJ системою з вбудованим жорстким диском. Ді-джеям більше не потрібно було брати з собою папку з компакт-дисками або навіть комп`ютер. HDCD-1 мав знайому рекову конструкцію і міг зберігати всю бібліотеку музики всередині.

 

 

Сьогодні Numark – найбільший виробник DJ-обладнання в світі. Раніше мікшери Numark були тим, чем хотів володіти будь-який ді-джей, а сьогодні цифрові DJ-контролери Numark встановлюють той же стандарт. З випуском потужного моторизованого DJ-контролера NS7 компанія Numark об`єднала технологічні ноу-хау компанії з десятиліттями досвіду в розробці продуктів для ді-джеїв, створивши єдину потужну систему. NS7 продемонстрував високий рівень продуктивності з цифровими носіями, точно відтворюючи зовнішній вигляд, відчуття і звучання вінілу, стираючи межі між різними епохами диджеїнгу настільки повно, що це зробило їх практично не відрізнятись один від одного.

Numark управляє декількома міжнародними офісами в США, Японії, Південній Америці, Великобританії, Німеччини та Тайвані, в яких працює міжнародна команда розробників продуктів і інженерів, які самі є диджеями і музикантами.

З жовтня 2020 року компанія «Соло» є ексклюзивним дистрибутором Numark в Україні. Продукція вже починає надходити в продаж в мережі магазинів «JAM» і в магазини її партнерів в Україні.

 

Інформацію надала компанія «Соло»,
ексклюзивний дистриб`ютор Numark в Україні