Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Юритмікс»

Компанія Roland представляє серію V-Drums – Acoustic Design

 

 

Нові набори ударних V-Drums – це органічне поєднання зовнішнього вигляду класичних акустичних ударних і передової технології електронної перкусії, що розвивається компанією Roland.

Японія, Хамамацу, 2020 рік – компанія Roland представляє V-Drums Acoustic Design, нову категорію продукції в прославленій лінійці електронної перкусії компанії Roland.Інструменти V-Drums Acoustic Design пропонують принципово новий досвід роботи з ударними V-Drums, поєднуючи привабливий зовнішній вигляд акустичних інструментів з перевагами передової цифрової технології розробки перкусії компанії Roland.

Для барабанщиків, які дотримуються класичних традицій з V-Drums Acoustic Design відкривається світ нових можливостей завдяки очевидним перевагам ударних V-Drums без яких би то не було компромісів на шкоду класичним акустичним барабанів, які вони так добре знають і так сильно шанують. Об`єднання технологічних досягнень компанії Roland, що мають довгу історію вдосконалення, з зовнішнім виглядом і одержуваними від гри відчуттями акустичної установки дозволяють музиканту грати на електронних ударних, якими він по праву може пишатися.

 

 

V-Drums при своїй електронній природі завжди відрізнялися природними звучанням і відгуком, гранично точно імітують роботу на реальній акустичної установки ударних. Набори ударних V-Drums Acoustic Design відрізняються автентичним зовнішнім виглядом – це і повнорозмірні дерев`яні корпусу, і виконана на замовлення хромована оснащення, і тонкі тарілки, і стандартні вузли кріплення акустичних ударних ... список можна продовжити. Всі установки ударних чудово виглядають і виглядають, як акустичні преміум-класу, забезпечуючи тим самим знайомий антураж при роботі на будь-якій сцені.

 

 

При грі на V-Drums Acoustic Design музикант відчуває себе, як ніби працює на традиційній акустичної установки ударних з її комфортною динамікою. Вдосконалені системи корпусних датчиків дозволяють уникнути потенційних проблем і гарантують, що бас-барабан і томи будуть вести себе точно так само, як їх акустичні візаві. Конструкція педів тарілок креш, завдяки зменшенню товщини на 40 відсотків в порівнянні з тарілками колишнього покоління, дозволяє домогтися точної імітації поведінки акустичних тарілок, в тому числі і того, як вони розгойдуються.

 

 

Топові моделі серії, V-Drums Acoustic Design 5, комплектуються педами цифрових малого барабана і тарілки райд, що працюють в парі зі швидкісним модулем TD-27, що забезпечує високу роздільну здатність і безпрецедентну експресію.

У серію V-Drums Acoustic Design включено три набори ударних різних конфігурацій. Старші моделі серії, VAD506 і VAD503, комплектуються модулем TD-27, повнорозмірними бас-барабанами і томами, а також цифровими малим барабаном і тарілкою райд. VAD306, більш бюджетна модель серії, працює з модулем TD-17 і включає до свого складу бас-барабан, малий барабан і томи з неглибокими дерев`яними корпусами – ідеальне рішення для барабанщиків, які хочуть, щоб їх установка виглядала як акустична, але при цьому була більш компактною.

 

 

Новий модуль TD-27, що входить до складу набору ударних V-Drums Acoustic Design 5, розширює межі можливого до недоступних раніше меж. Органічне поєднання технології використання семплів, записаних в студіях світового класу, з удосконаленою технологією моделювання Prismatic, виплекану компанією Roland за більш ніж два десятиліття, дозволило добитися не тільки незрівнянного звуку, але також і відгуку, як у автентичних акустичних ударних інструментів. Понад 700 звуків, 55 пресетних наборів ударних і 100 наборів ударних в цілому в комбінації з модулем TD-27 і дерев'яними корпусами преміум-класу дозволяють добитися виняткової реалістичності при грі на електронних ударних інструментах.

Roland Corporation – провідний світовий виробник і дистриб`ютор електронних музичних інструментів, включаючи клавішні і синтезатори, гітарну продукцію, електронну перкусію, цифрові рекордери, підсилювачі, аудіопроцесори, а також мультимедійне обладнання. Маючи більш ніж 40-річним досвідом розробки музичних інструментів, компанія Roland визначає стандарти музичних технологій, яких дотримуються виробники всього світу.

 

Інформацію надала компанія «Юритмікс»,
Інтернет-магазин «Intermuzika»

 

 

Інтернет-магазин «Intermuzika» у соціальних мережах: