Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Юритмікс»

Компанія Roland представляє відеомікшер для стріму V-02HD MK II

 

 Компанія Roland представляє відеомікшер для стріму V-02HD MK II

 

Просте бюджетне рішення для прямих потокових трансляцій, що пропонує два входи для камер HDMI, 10-канальний аудиомикшер, відеоефекти і інші опції.

Хамамацу, Японія 14 вересня 2021 року – компанія Roland пропонує потоковий видеомикшер V-02HD MK II, просте бюджетне рішення для розширення можливостей комп`ютерно-орієнтованої системи для проведення прямих потокових трансляцій. Компактний простий у використанні видеомикшер V-02HD MK II передбачає підключення двох високоякісних камер HDMI з можливістю перемикання між ними і передачу їх сигналу безпосередньо на потокову платформу по USB-C. Крім того, можна мікшувати сигнали аудіоджерел, що підключаються через окремі входи, а також по HDMI, використовувати відеоефекти, переходи та інші опції.

Від ток-шоу і прямих ефірів і до художніх постановок і не тільки, камери, підтримують виведення сигналу в форматі HDMI, допоможуть підвищити якість картинки прямих потокових трансляцій і залученість аудиторії в те, що відбувається дійство.

Характеристики їх об`єктивів набагато краще, ніж у веб-камер і досить часто передбачають функцію збільшення для ідеальної зйомки. До V-02HD MK II можна підключити дві камери HDMI і за допомогою передових технологій компанії Roland управляти всім процесом, усуваючи конфлікти USB з декількома веб-камерами і кодировщиками форматів з HDMI в USB. Підтримується робота також з іншим обладнанням, що виводить сигнал у форматі HDMI, включаючи комп`ютери, мобільні пристрої і ігрові консолі.

 

 Компанія Roland представляє відеомікшер для стріму V-02HD MK II

 

Ергономічно розташовані регулятори і Т-образний фейдер забезпечують простоту управління. Підключення по USB, що підтримує стандарт «підключив і працюй», дозволяє відразу ж приступати до потокового мовлення через такі популярні платформи, як Facebook, YouTube, Twitch, і Zoom або ж організувати більш складний робочий процес з використанням OBS Studio, Streamlabs OBS, StreamYard і Restream.

 

V-02HD MK II має цифровий 10-канальний аудиомикшер з легендарними якістю звуку і засобами управління компанії Roland. Передбачено два аудіовходу на джековий роз`ємах 3.5 мм, до кожного з яких можна підключати мікрофони, в тому числі і петличні, що вимагають зовнішнього живлення, а також джерела стереосигнала, такі як смартфон, мікшер і інші. У аудіомікс можна включати також впроваджений стереосигнал джерел HDMI, включаючи мікрофони, підключені до камер.

Щоб вивільнити руки, в V-02HD MK II реалізована підтримка управління за допомогою двох опціональних ножних перемикачів компанії BOSS. Це дуже зручно, коли в процесі потокових трансляцій необхідно виконувати якісь маніпуляції. Натискаючи на ножний перемикач, можна змінювати ракурс камери, виводити статичне зображення, запускати перехід між сценами, фейдіровать вікна ефекту «картинка в картинці» і т.д.

V-02HD MK II в своєму розпорядженні всі регуляторами, необхідними для перемикання камер і налаштування базових параметрів джерел аудіо- та відео- сигналів. А перед користувачами, що не бажають задовольнятися малим, розкривається безліч можливостей за рахунок використання розгорнутого функціоналу та програмування призначень.

Підключивши по HDMI монітор, можна буде налаштовувати безліч параметрів аудіо- та відеоефектів, призначень ножних перемикачів і інші. А за допомогою одного з безкоштовних програмних додатків дистанційного керування компанії Roland – контролювати роботу V-02HD MK II, використовуючи графічний інтерфейс iPad або комп`ютера. Програмні додатки дистанційного керування для macOS і Windows будуть доступні в кінці 2021 року.

 

 Компанія Roland представляє відеомікшер для стріму V-02HD MK II

 

При придбанні V-02HD MK II надається безкоштовний доступ до програмного додатку AeroCaster Switcher для iPad, розширювальному функціонал апаратних відеокомутаторів компанії Roalnd. Це унікальне програмне додаток дозволяє перемикатися між сигналами камер п`яти смартфонів і планшетів, що передаються по бездротовому зв`язку, і ділитися зображеннями з екранів комп`ютерів і мобільних пристроїв, а остаточний програмний сигнал подавати на V-02HD MK II або інший сумісний відеокомутатор компанії Roland, обладнаний входом HDMI.

 

 Компанія Roland представляє відеомікшер для стріму V-02HD MK II

 

Для отримання більш докладної інформації про потокове Відеомікшери V-02HD MK II компанії Roland і програмного забезпечення AeroCaster Switcher ви зможете знайти за цим посиланням: proav.roland.com/ru/.

Назви компаній і пристроїв, згаданих вище, є зареєстрованими торговими марками або торговими марками відповідних власників.

 

Інформацію і світлини надала компанія «Юритмікс»
і Інтернет-магазин музичних інструментів, звукового,
DJ та світлового обладнання «Intermuzika»

 

 

«Юритмікс» у соціальних мережах:

 

 

Інтернет-магазин «Intermuzika» у соціальних мережах: