Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини у світі музики

Вітаємо Альону Альону з перемогою у конкурсі Music Moves Europe Talent Awards 2021!

 

 

Українська реп-зірка та авторка пісень alyona alyona (Альо́на Оле́гівна Савране́нко) перемогла у престижному фестивалі Eurosonic Noorderslag і стала лауреаткою премії Music Moves Europe Talent Awards 2021 – щорічної нагороди Євросоюзу у сфері популярної сучасної музики.

ESNS (Eurosonic Noorderslag) – це некомерційна організація, яка стимулює розвиток музики в ЄС та за його межами, зосереджена на підтримці та розвитку міжнародної кар`єри артистів, які презентують сьогоднішнє і майбутнє звучання Європи. Цього року через пандемію церемонія оголошення переможців відбувалась онлайн. Церемонію нагородження можна подивитись тут.

Alyona alyona набрала найбільше голосів серед усіх номінантів і це зробило її переможницею премії Public Choice Award 2021!

За інформацією з Офіційної сторінки Міністерства культури та інформаційної політики України у Facebook – співачка отримала грошовий приз у розмірі 10000 євро і пакет підтримки для розвитку кар`єри від партнерів премії.

Як переможець Громадського вибору, вона отримала додатково 5000 євро і запрошення зняти лайв-сесії у паризькій студії Deezer.

«... Alyona Alyona представляє український реп світові. Вона гастролювала по всій Європі та є однією з провідних артисток своєї країни», — писала Forbes.

 

Українська реп-співачка alyona alyona виконує свої пісні українською мовою.

 

Alyona Alyona у соціальних мережах: