Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Акрополіс»

 

 

Бренд Alpha Audio

 

 

Alpha Audio – це бренд розроблений фірмою Gewa, це звукопідсилювальна апаратура, мікрофони, навушники та аксесуари для звукового обладнання і гітар, тощо.

Дослідно-конструкторська група приділила особливу увагу розробки відмінних характеристик, високій якості, простоті управління і універсальності застосування своїх продуктів бренду Alpha Audio.

Ця апаратура допоможе вам озвучити «живий» концерт групи або організувати роботу в студії. Компанія Gewa рада запропонувати вам для будь-яких ситуацій чудову продукцію з хорошим звучанням за прийнятними цінами.

Трохи історії. Компанія GEWA була заснована у 1925 році Георгом Вальтером. У 50-тих, компанія переїхала в Міттенвальд / Баварія в зв`язку з другою Світовою Війною.

Сьогодні, компанія GEWA знаходться у місті Адорф (Германія) і має не тільки представництва на всіх головних експортних ринках, але також володіє значними частками заводів з виробництва музичних інструментів в Азії, що сприяє світовим продажам величезної кількості продукції GEWA.

На даний момент персонал GEWA GmbH становить понад 250 кваліфікованих співробітників в області виробництва, управління товарним виробництвом, продажів, матеріально технічного постачання, управління, бухгалтерської справи, маркетингу та транспортного забезпечення. Усіх їх об`єднує одне: Любов до Музики.

GEWA GmbH завжди розраховує на довгострокову співпрацю зі своїми клієнтами і постачальниками, грунтуючись на взаємній довірі. Розробка і впровадження стратегічних і функціональних цілей завжди виконуються з урахуванням традицій та сучасного способу мислення.

Офіційний дистриб`ютор бренду Alpha Audio в Україні – компанія «Акрополіс».

 

Веб-сайт виробника: www.gewamusic.com

 

Лінійка продукції Alpha Audio:

  • Активні АС.
  • Мікрофони.
  • Навушники.
  • Аксесуари для звукового обладнання.
  • Аксесуари для гітар.

 

Бренди членів Асоціації ...