Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Акрополіс»

 

 

Бренд Blackstar

 

 

Унікальні та запатентовані інновації Blackstar

У 2004 році четверо друзів, усі товариші по групі, шукали новий звук, чудову акустику й насправді фірмове звучання, яке б задовольняло професійних музикантів у світі.

Роками працюючи разом на найвищих рівнях індустрії проектування підсилювачів, їхньою мрією було створити нові та інноваційні гітарні підсилювачі та педалі, які стали б найкращими інструментами для самовираження.

 

 

Провівши два з половиною роки, проводячи інтенсивні технічні дослідження в садовому сараї в Нортгемптоні, (Англія), перші вироби Blackstar були готові, і в березні 2007 року Blackstar був офіційно запущений у виробництво.

З тих пір компанія переїхала з садового сараю у власне приміщення: спеціально побудована лабораторія та студія, де працювала команда надзвичайно талановитих людей.

З тих перших днів Blackstar продовжувала рости як компанія, яка по-справжньому захоплена тим, що робить – чудові гітарні підсилювачі для музикантів по всьому світу.

 

 

У Blackstar працюють досвідчені фахівці, які розуміють важливість чудового тону, незалежно від того, де ви практикуєтесь, вдома чи на сцені в живому середовищі.

Компанія базується у Нортгемптоні (Англія), і має великий досвід у розробці та виробництві підсилювачів гітар, вона повністю прагне надати Вам найкращі інструменти для самовираження.

 

 

Підсилювачі від еталонного виробника гітарної апаратури компанії Blackstar вразять музикантів будь-яких жанрів своїм чудовим й якісним звучанням. Вийняткова гнучкість налашувань і вражаюча якість і деталізація звуку реалізує філософію серії – дати гітаристу унікальний інструмент для відтворення будь-якого характеру звучання на найвищому рівні, без усяких емуляторів, із максимальною прозорістю звуку стравжнього лампового, «бутікового» підсилювача.

Blackstar – це англійська якість, динамічність у виборі власного звучання, універсальність та простота у використанні. У компанії є підсилювачі та комбо на будь який смак: від 200-ватної голови, в основі якої лампи KT88, до 45-ватного комбо, здатного озвучити будь яку сцену.

 

 

Окрім цього, апарати обладнані революційними та запатентованими технологіями DPR та ISF. Перша (DPR) дозволяє знизити потужність підсилювача до 10% і, на відміну від подібних функцій інших виробників, є динамічною (зміна потужності відбувається за допомогою регулятора, а не тумблера) та не погіршує звучання. ISF можна назвати однією із найбільш потрібних та креативних функцій, що дає змогу у динамічному режимі змінювати характер звучання підсилювача.

Blackstar сподівається, що її унікальні та запатентовані інновації зроблять вас на крок ближче до пошуку «чудового звуку у вашій голові».

Офіційний дистриб`ютор бренду Blackstar в Україні – компанія «Акрополіс».

 

Веб-сайт виробника: www.blackstaramps.com

 

Лінійка продукції Blackstar:

  • Кабінети.
  • Комбопідсилювачі.
  • Педалі ефектів.
  • Підсилювачі.
  • Аксесуари для звукового обладнання.

 

«Blackstar» у соціальних мережах:

 

Бренди членів Асоціації ...