Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Акрополіс»

 

 

Бренд Cremona

 

 

Ручна робота – гарантія якості

Luby u Chebu – невелике містечко, розташоване біля підніжжя Рудних Гір, недалеко від всесвітньо відомого курорту Карлові Вари. У 16 столітті там відбулася знаменна подія – почалося виробництво музичних інструментів.

Скрипки, які там вироблялися ставали все більш популярними, а до 1913 року були визнані не тільки на території Чехії. З 1946 року в цьому місті було близько 260 майстерень, під назвою Cremona. З 1965 року Cremona стала самостійним підприємством. Виробництво відбувалося в 23 цехах. В основному, підприємство було механізовано, але сучасні методи виробництва були дуже далекі. Для того, щоб вирішити цю проблему, було потрібне нове приміщення. Цього вдалося досягти тільки в 1968 році.

 

 

Компанія займається випуском струнних смичкових і щипкових інструментів: альти, скрипки, віолончелі, контрабас, мандоліни, гітари, крім того, смички для смичкових інструментів.

У виробництві використовується якісна резонансна деревина. Приділяється особлива увага відбору, процесу дозрівання, сушінню та подальшій обробці. Всі ці аспекти гарантують клієнтам те, що інструменти володіють прекрасними акустичними параметрами і якістю. Ці інструменти підійдуть як для професійних музикантів, так і для студентів музичних вузів і учнів музичних шкіл.

 

 

Для інструментів використовуються матеріали найвищої якості, що володіють необхідними акустичними властивостями. Інструменти оцінює колегія експертів. Щоб ім`я і минулі заслуги майстра не впливали на оцінку колегії, інструменти представляють анонімно, під номерами. Після цього інструменту видається свідоцтво, завірене колегією. Фабрика має професійний навчальний центр для підготовки молодих майстрів і робітників. Стажери навчаються за трьома спеціальностями: скрипка, гітара, смички.

 

 

Офіційний дистриб`ютор бренду Cremona в Україні – компанія «Акрополіс».

Лінійка продукції Cremona:

  • Віолончелі.
  • Альти.
  • Скрипки.

 

Бренди членів Асоціації ...