Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Соло»

 

 

Friedman

 

 Friedman

 

Dave Friedman – людина, що створила фірмове звучання таких ікон в світі музики, як Eddie Van Halen, Steve Stevens і Jerry Cantrell. Dave будує, модифікує і ремонтує гітарні підсилювачі для світових зірок першої величини вже протягом 25 років!

 

Його інноваційний підхід до конструювання і увага до кожної деталі, без перебільшення зробили Дейва легендою в професійному музичному світі. У підсумку – безмірну повагу і вдячні клієнти з усього світу. Одним з основних напрямків роботи Фрідмана була модифікація підсилювачів під під ті чи інші завдання або звукові переваги клієнта, крім цього Дейв консультував інших шанованих виробників щодо поліпшення і розвитку їх продукції.

 

 

Найбагатший досвід, знання і гонитва за досконалістю надихнули Дейва Фрідмана на розробку власної лінійки підсилювачів під маркою Friedman Amplification. У минулому роздобути Фрідмана побудувати або модифікувати підсилювач могли лише обрані, але сьогодні його дивовижне чарівництво доступно для кожного гітариста!

 

 

Всі підсилювачі Friedman зібрані вручну в США з використанням відібраних високоякісних комплектуючих. Friedman створені звучати і працювати, рік за роком, протягом довгих років!

 

 

Педаль BE-OD Deluxe
(створена у США)

 

Десятки тисяч педалей Friedman Amplification продані по всьому світу, з чудовим звучанням використовуються як початківцями так і музикантами світового класу – як на сцені, так і в студії й вдома!

Всі гітари FRIEDMAN виготовляються вручну на замовлення, «Секретний соус», який є в інструментах Фрідмана, – це те, як ретельно підібрані елементи дизайну гітари оживають у Ваших руках при грі на неї, з якісним та чудовим звуком, з магією від легендарних майстрів...

 

 

Магія створення гітар з Дейвом Фрідманом (Dave Friedman) і Гровером Джексоном (Grover Jackson)

Лінійка продукції Friedman:

  • Педалі ефектів.
  • Гітари.
  • Комбопідсилювачі.
  • Підсилювачі.
  • Міні-підсилювачі.
  • Кабінети.
  • Di-BOX.
  • Гітари.
  • Монітори.

 

Офіційний дистриб`ютор бренду Friedman в Україні – компанія «Соло».

 

Веб-сайт виробника: friedmanamplification.com

 

Бренд «Friedman» у соціальних мережах:

 

Бренди членів Асоціації ...