Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Акрополіс»

 

 

Бренд Gonzalez

 

 

Відомий бренд Gonzalez – це високо якісні тростини для кларнетів і саксофонів та інших музичних інструментів, компанія розміщена у Мендосі (Mendoza), Аргентина.

Заснована компанія була у 1983 році, вона має власні органічні плантації очерету в дуже особливих зонах, біля підніжжя гір Анд, а також завод із високотехнологічними та точними машинами з виробництва тростин для кларнетів та саксофонів, а також тростин гобоя, англійського рогу, фаготу та контр бассону.

 

 

Місія компанії полягає у створенні найкращих у світі дерев`яних духових тростин. Завдяки досвідченим майстрам та контролю якості на кожному етапі від вирощування до виробництва та розповсюдження Gonzalez задовольняє потреби найвибагливіших професійних музикантів у всьому світі.

Компанія має глибоку прихильність до екології та збереження навколишнього середовища, орієнтується на високу якість своєї продукції, вибираючи тільки найкращу сировину та виготовляючи тростини за новітніми технологіями. Тому тростини бренду Gonzalez є на цей час – синонімом досконалості у більш ніж 30 країнах світу.

Офіційний дистриб`ютор бренду Gonzalez в Україні – компанія «Акрополіс».

 

Веб-сайт виробника: gonzalezreeds.com

 

«Gonzalez» у соціальних мережах:

 

Бренди членів Асоціації ...