Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Акрополіс»

 

 

Бренд Hannabach

 

 

Компанія «Hannabach» має більш як 140 річний досвід з виготовлення високоякісних струн для музичних інструментів.

Історія бренду «Hannabach» розпочалась у 1869 році, коли Антон Ханнабах (Anton Hannabach) заснував в Егері (Eger), Богемія, компанію з виробництва музичних струнних інструментів «Anton Hannabach, Musikinstrumenten- und Saitenfabrikation».

 

 

Крім торгівлі струнними інструментами високої якості, компанія розпочала виготовлення струн для музичних інструментів вручну.

Син Антона Ханнабаха, Карл, пішов по стопах свого батька і взяв на себе управління сімейним бізнесом у 1910 році.

Далі його діти – Артур та Адольф, продовжили сімейну традицію.

З часом було придбано 3 машини, і в 1956 році Адольф зміг придбати земельну ділянку в Зонненвегу (Sonnenweg) в Егглкофені (Egglkofen), де перше офіційне виробниче приміщення було розміщено у невеликій майстерні. Компанія і досі знаходиться на цьому ж місці.

Вернер Ханнабах, син Адольфа та Елізабет, приєднується до компанії у 1962 р.

У 1965 р. він одружується на Марії (Маріді) Швайгер, з якою познайомився під час відпустки в Австрії. Маріді приєднується до Вернера в управлінні компанією, і вони будують компанію такою, якою вона є сьогодні.

Їх два сини Уве (1966) та Йорг (1971) залучені до компанії з раннього віку. У той час як Йорг вирішує продовжити кар`єру музиканта, Уве знову йде по стопах свого батька і діда і продовжує сімейну традицію струнного виконання. У 1991 році Уве приєднується до компанії, а в 1995 році стає генеральним директором Hannabach.

У 2008 році, компанія Hannabach була продана компанії «Larsen Strings Holdings» з Данії.

 

 

Традиція родини Ханнабах настільки тісно пов`язана з компанією, що навіть нова власність не може це змінити. Вернер Ханнабах (Werner Hannabach) продовжує працювати в компанії і щодня допомагає у виробництві продукції, ремонті та виробах на замовлення, активно консультує з питань розробки нових ліній продуктів та оптимізації виробничих процесів. Це також забезпечує яскраве й чудове продовження спадщини Ханнабах.

Офіційний дистриб`ютор бренду Hannabach в Україні – компанія «Акрополіс».

 

Веб-сайт виробника: www.hannabach.com

 

«Hannabach» у соціальних мережах:

 

Бренди членів Асоціації ...