Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Соло»

 

 

JJ Electronic

 

 JJ Electronic

 

Словацькі лампи JJ Electronic (колишня Tesla) по праву вважаються одними з кращих в світі. Всі матеріали, використовувані у виробництві радіоламп JJ Electronic (Словаччина) відповідають найсуворішим вимогам до якості. У виробництві ламп фундаментальною передумовою для отримання кращих результатів виробництва є дотримання максимально високою механічною точності для збірки, на скільки це можливо.

JJ Electronic забезпечує чудову точність в межах ± 0,02 мм. Перед складанням всі компоненти ретельно очищаються при допомогою таких методик, як ультразвукова ванна або хімічне очищення, а також відпалом в атмосфері інертного газу (водень, азот).

 

Перед складанням кожен компонент внутрішньої системи лампи проходить ретельний огляд. Потім cобранние системи направляються для герметизації в скляній оболонці. Під час процедури герметизації, температура скла в місцях наскрізного з`єднання повинна контролюватися і з`єднання загартовуються поступово, щоб полегшити теплове навантаження на них.

Далі, в зібраних скляних колбах відкачують повітря при допомогою механічних і дифузійних вакуумних помп. Під час цього процесу на катод наноситься спеціальне покриття для створення емісії. Всі внутрішні деталі нагріваються високочастотним теном щоб виключити наявність частинок пилу. І, нарешті, активуються поглинають кільця – вони поглинають будь-який залишковий газ всередині скляної колби.

Кожна лампа потім проходить електричні випробування для всіх параметрів, що є ключем до бездоганної її роботі та відмінній звучанням. Зокрема, ці параметри включають в себе: характеристики витоку, внутрішнє рівень вакууму, можливість емісії катода, напруга напруження і струму, поточний рівень насичення анода, мікрофонний ефект і інші.

Щомісяця відбираються випадкові зразки з виробничої лінії для випробувань – 5000 годин при номінальних умовах або 1000 годин при максимальних рейтингах.

У асортименті JJ Electronic доступні всі найбільш популярні моделі радіоламп як для гітарних підсилювачів, так і хай-фай лампових пристроїв. Доступні лампи попереднього посилення (12AX7, 12AT7, 12AU7), а також підібрані набори ламп для підсилювачів потужності (6V6s, EL84, EL34, 6L6GC, KT77, KT88) тощо.

Вакуумні лампи та конденсатори JJ широко використовуються в гітарних та аудіопідсилювачах, студійному обладнанні звукозапису та в різних програмах для аудіофілів.

 

Компанія пропонує багато ламп для передпідсилювачів, підсилювачів потужності, живлення тощо. Усі лампи були розроблені її власними дослідницькими та інженерними командами. Крім того, компанія JJ Electronic виготовляє електролітичні конденсатори різної напруги.

Нині її виробнича програма також включає в себе ряд високоякісних лампових аудіо та гітарних підсилювачів. Усі продукти компанії JJ Electronic є результатом ретельного дослідження в області аудіо та постійного застосування іноваційних технологій у виробництві.

Лінійка продукції JJ Electronic:

  • Лампи для підсилювачів.
  • Гітарні підсилювачі.
  • Інтегровані попередні підсилювачі.
  • Інтегровані підсилювачі потужності.
  • Багатоцільові підсилювачі.
  • Конденсатори серій TC, TE, MNH, ANH та ВНХ.

 

Офіційний дистриб`ютор бренду JJ Electronic в Україні – компанія «Соло».

 

Веб-сайт виробника: www.jj-electronic.com

 

Бренди членів Асоціації ...