Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Акрополіс»

 

 

Бренд Johannus

 

 

Компанія Johannus – один з найбільших виробників електронних органів для домашнього та церковного використання, розташована в Еде (Ede), Нідерланди.

Компанія була заснована Гансом Верстегтегом (Hans Versteegt) у 1968 році.

Виробництво сучасних музичних інструментів грунтується на багатовікових традиціях з випуска якісних європейських церковних органів.

«Музика збагачує наше життя. Музика розслаблює і випромінює всілякі емоції. І це робить людей щасливішими. Компанія Johannus будує органи. Музика, яка глибоко вкорінена в її майстерності, це висока якість протягом багатьох років ... »

 

 

У 1987 році Герт ван де Веерд перейняв компанію, яку потім продав своїм синам Марко та Рене ван де Веердам після періоду зростання. Вони очолюють Johannus з 2009 р. В останні роки органна компанія набула більш міжнародного характеру, експортуючи свої органи у понад 100 країн світу.

Johannus відомий у всьому світі завдяки видатній якості звучання своїх інструментів, завдяки власним досліджень та поточним технологічним інноваціям.

Колекція Johannus включає дуже широкий спектр інструментів, починаючи від маленьких, доступних для приватних будинків органів і закінчуючи величезними, виготовленими на замовлення, органами для церков, соборів та концертних залів. Крім того, компанія розробляє та будує концепції гібридних органів, оптимально поєднуючи сучасні цифрові технології. Інновації – в ДНК бренда Johannus.

«Захоплені музиканти та блискучі інженери гармонійно працюють разом у Johannus. Це призвело до фантастичних нових винаходів …»

 

 

Клієнти компанії зможуть вибрати улюблений колір або тип дерева, тип педалі та додати або замінити упор. Якщо клієнт шукає щось дійсно особливе, Johannus пропонує індивідуальне дизайнерські рішення у своєму асортименті музичних інструментів для будинків, церков та концертних залів тощо.

Офіційний дистриб`ютор бренду Johannus в Україні – компанія «Акрополіс».

 

Веб-сайт виробника: www.johannus.com

 

«Johannus» у соціальних мережах:

 

Бренди членів Асоціації ...