Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Ін-Джаз»

 

 

Бренд Kustom

 

 

Історія бренду

У середині 60-х років молодий підприємець із містечка Бад Росс (Bud Ross) вирішив поєднати любов американців до музики та їх пристрасть до швидкісних гарячих автомагістралей. Уявляючи майбутнє, загорнуте у блискучу автомобільну оббивку, Росс експериментував, покриваючи динаміки в кабінетах тим же барвистим матеріалом Naugahyde®. Музиканти відповіли захопленим «Wow!». Так народилася ікона сучасної музичної індустрії.

 

 

KG – Kustom Noire

 

Як і у всіх чудових ідей, час для Kustom® був ідеальним. Те, що почалося в гаражі Росса, швидко розширилося до повноцінного приміщення в м. Чануте (Chanute), штат Канзас, з продуктами, що вилітали за двері як «гарячі пиріжки», щоб годувати мрії музикантів з усього США.

 

 

Попередній перегляд та модулювання: Kustom MOD L20
(має на вибір 24 чудові попередньо встановлені набори)

 

Kustom® відповів на зростаючий попит, розробивши повний спектр підсилювачів, починаючи від гітарних і басових підсилювачів, закінчуючи системами PA, і навіть першим Talk Box (The Bag), який використовували Стіві Уондер та Джефф Бек.

Відомі музиканти з усього світу, що використовували продукти Kustom® у 1960-х та 70-х роках, охоплювали широкий стилістичний діапазон від Rock (Creedence Clearwater Revival, Leon Russell, The MC5) до Country (Johnny Cash), до Pop (The Jackson 5, the Carpenters), до R&B (James Jamerson) та джаз (Herbie Hancock).

 

 

SiennaTM 35 PRO

 

Існує багато причин такого широкого визнання: вищий рівень потужності, ніж у конкурентів, надійність продукту, візуальний «хітовий» дизайн та інноваційні функції, яких інші компанії просто не пропонували.

 

 

Kustom KUA 10: Ukulele Amplifier

 

Зовнішній вигляд і звук рок-н-ролу

Сьогодні Kustom® вшановує своє минуле і задає тренди, будуючи підсилювачі та системи PA, що відзначаються нагородами, з функціями та тонами, що надихають на любов до якісного звуку ціле нове покоління музикантів!

 

 

Kustom DE1200 – Bass Amp

 

Витратьте час, щоб дослідити новий підсилювач або акустичну систему Kustom®, прислухайтеся до їх унікальних, душевних тонів, гарного звуку, експериментуйте з їх унікальними особливостями.

І ви здивуєтесь, де були раніше і чому не знали про продукти бренду Kustom® набагато раніше!

 

 

Kustom KXB10

 

Фахівці і менеджери компанії «Ін-Джаз» до ваших послуг та чекають на вас у своїй мережі магазинів.

Чудовий звук Kustom® завжди для вашого задоволення!

 

 

 

Kustom KPX5M Personal Monitor

 

Дистриб`ютор бренду Kustom® в Україні – компанія «Ін-Джаз».

 

Веб-сайт виробника: kustom.com

Лінійка продукції Kustom®:

  • Класичні лампові підсилювачі.
  • Басові підсилювачі.
  • Персональні підсилювачі (монітори).
  • Акустичні підсилювачі (серія для укулеле, серія Сієнна).
  • Барабанні підсилювачі.
  • Портативні PA системи.

 

Kustom® у соціальних мережах:

 

Бренди членів Асоціації ...