Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «LuxPRO»

NEW системи фонового оповіщення та озвучування від бренду MONACOR

 

 

Бренд MONACOR це один з небагатьох світових виробників в якості продукції якого не доводиться сумніватися. 3 роки гарантії, які дає виробник і висока надійність продукції під час експлуатації – обов`язкова умова супроводу будь-якого проекту. Наша компанія успішно провела продаж та інсталяції акустики MONACOR і сміємо вас запевнити, що це дійсно обладнання, яке чудово звучить, виконане в сучасній обробці, як матеріалу так і дизайну.

Продукція бренду MONACOR

ЛюксПРО впевнено наповнює український ринок якісним обладнанням від MONACOR. Виробництво зосереджене в Німеччині, а компанія ТOВ «АРТ КАПІТАЛ ГРУП» є його офіційним представником. Концерн MONACOR є глобальним гравцем, коли мова йде про технології безпеки і технології подій. Що стосується якості та технічної безпеки, продукція бренду відповідає високим світовим вимогам. Постійне дослідження продуктів і докладні інструкції по експлуатації, переконують, що всі продукти відповідають найвищим стандартам.

В нашому магазині представлений широкий вибір систем фонового звуку, зокрема системи ESP-315, які вже встигли себе зарекомендувати на ринку.

 

 

Серед новинок звертаємо увагу на системи серії WALL, врізну та підвісну акустику серії EDL. Також в асортименті є високоякісні акустичні системи для вуличного використання – серія ETS.

Разом з тим, у нас ви знайдете оригінальні мікшерні підсилювачі MONACOR PA-806DMP та PA-812DMP на 60 та на 120Вт. Можливість роботи з SD картами, USB флешками та наявність FM роблять ці підсилювачі універсальними і доволі легкими в управлінні.

Системи фонового звуку рекомендуємо використовувати разом з нашими регуляторами ATT-250H/WS.

Всі товари доступні до замовлення, а термін доставки – від 1 до 7 днів.

 

Інформацію надала компанія «LuxPRO»

 

 

 

«LuxPRO» у соціальних мережах: