Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «LuxPRO»

Дзеркальна куля, дзеркала Mirrorball 5x5mm від бренду Showtec

 

 

Дзеркальні дискотечні кулі – те, без чого неможливо уявити жодну вечірку або тематичне свято. Диско-кулі створюють сліпучі відблиски світла по всій площі приміщення. Дзеркальні кулі з каталогу LuxPRO ідеально підходять для ді-джеїв, танцполів, клубів і вечірок або використовуються в домашній обстановці для створення особливого інтер`єру.

Компанія «LuxPRO» постійно в пошуках новинок світлового обладнання. Прямо зараз зустрічайте три новинки з каталогу дзеркальних куль:

  1. Дзеркальна куля Mirrorball 30cm 5x5mm mirrors – сама компактна модель з представлених в каталозі. Професійна дзеркальна куля діаметром 300 мм. Мотор відсутній.
  2. Дзеркальна куля Mirrorball 40cm 5x5mm mirrors – середня версія з лінійки від Showtec з діаметром 400 мм. Передбачені скляні дзеркальні осередки на пластиковій основі.
  3. Дзеркальна куля Mirrorball 50cm 5x5mm mirrors – великогабаритна версія диско-кулі діаметром 500 мм. Куля обладнана кільцем для підвісу і страхувальним кільцем.

 

 

Ви можете забезпечити дивовижне освітлення для ваших гостей за допомогою дзеркальної кулі. Вона покрита дзеркальною плиткою, яка буде відбивати світло і кольори навколо. Дзеркальна куля стане центральним елементом для оформлення святкового залу або танцполу.

Компанія «LuxPRO» пропонуємо скляні дзеркальні кулі різних діаметрів відповідно до вашого творчого стилю. Ви можете повісити цю дзеркальну кулю на гілку дерева, або на карниз для штор, або на стельові штори. Вона буде відбивати світло, створюючи чудову атмосферу – у міру того, як ваші гості будуть насолоджуватися феєричним вечором!

Підвісний диско-кульовий світильник від компанії «LuxPRO» – це веселий аксесуар для вашого заходу, який необхідний, щоб зробити його унікальним і особливим! Компанія прагне стежити за актуальними тенденціями на ринку обладнання для шоу-програм і пропонує високоякісні системи від провідних брендів.

Чому варто замовити дзеркальну кулю Showtec в LuxPRO

Інтернет-магазин LuxPRO пропонує розширений асортимент диско-куль від провідних брендів:

  • цінова доступність. Купуйте брендове обладнання та аксесуари. Отримуйте максимальну вигоду. Регулярні акції, спеціальні пропозиції доступні на сайті Інтернет-магазину;
  • оригінальну якість товару. Компанія «LuxPRO» пропонує фірмову продукцію з гарантією від виробника;
  • оперативна доставка. Швидке оформлення та відправка товару зручним для вас способом. Отримуйте повідомлення про доставку в лічені дні.

 

Інформацію надала компанія «LuxPRO»

 

 

 

«LuxPRO» у соціальних мережах: