Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «MAG Audio»

В ефірі M1 відбувся другий благодійний концерт «Сміливе серце» з моніторами MAG Audio

 

 

30 травня в ефірі музичного телеканалу M1 відбувся другий благодійний музичний марафон «Сміливе серце». Концерт став продовженням благодійної акції в підтримку лікарів, що борються з Covid-19.

Як і минулого разу, завдяки трансляції перекладу на жестову мову концертом могли насолодитися і люди з порушенням слуху.

Цього разу на підтримку медиків виступили Max Barskih, Nikita Lomakin, Alekseev та українська реп-сенсація alyona alyona. Окрім давно відомих хітів, деякі з музикантів представили слухачам і нові пісні.

 

 

Так, Max Barskih порадував телеглядачів виконанням «По секрету», Alekseev виконав нову композицію «Ревность», а Nikita Lomakin презентував пісню «Арктика» спільно із Siona Fosho – однією із учасниць афро-українського тріо FO SHO, відомого багатьом з Нацвідбору на Євробачення 2020.

Моніторинг на сцені забезпечували MAG Focus 5 – найновіша розробка у лінійці сценічних моніторів Focus. Вони мають високу номінальну потужність, оснащені спеціальними гумовими ніжками, а також механічними підйомниками для регулювання кута нахилу.

 

Інформацію надала компанія «MAG Audio»

 

 

«Mag Audio» у соціальних мережах: