Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «MAG Audio»

Відродження музичних традицій з MAG Audio

 

 

Республіканська гімназія-коледж при Білоруській державній академії музики (БГАМ) у Мінську – справжнє осереддя музичних талантів серед дітей з усієї країни. Цього літа тут закінчили реновацію, і тепер єдина в республіці музична гімназія-коледж заграла зовсім новими фарбами. Для коледжу закупили нові інструменти, звукозаписуюче обладнання, а також нові акустичні системи MAG Audio.

В гімназію-коледж, більш відому як Республіканський музичний коледж (РМК), прагнуть вступити діти з музичними здібностями з усієї Білорусі. Школа виховала цілу плеяду диригентів, музикантів і композиторів. Більшість з них стають лауреатами престижних конкурсів, після чого легко отримують роботу в кращих філармоніях і оперних театрах по всьому світу. Цієї осені учбовий заклад відсвяткував своє 85-річчя.

Довгий час будівля коледжу – 300-річний архітектурний пам`ятник – потребувала реставрації. І коли, нарешті, справа дійшла до реконструкції, тут подбали не тільки про ремонт, але і про професійне технічне обладнання. Зокрема – про якісне звукове оформлення.

«Щоб акустика в нашому великому залі була гідна. Це дуже важливо. Щоб не просто зробили формальний ремонт», – зазначає викладач Володимир Перлин, віолончеліст, диригент, заслужений артист Республіки Білорусь.

Тепер у гімназії-коледжі набагато більше місця для творчості: є новий хоровий зал і класи для індивідуальних занять. З`явилася і власна студія звукозапису. Але справжньою гордістю став оновлений концертний зал, де колись виступали легендарний піаніст Святослав Ріхтер, лауреат премії «Греммі» Юрій Башмет і французька поп-діва Патрісія Каас. Цей концертний зал і був обладнаний системами від MAG Audio.

 

 

2 x MAG NX 15 в підвісі відповідають за основний звук. Ця широкосмугова система дозволяє досягти низького рівня спотворень, що дарує відчуття автентичності при прослуховуванні акустичної музики. До того ж, система забезпечує хороший контроль над покриттям, що дає озвучити слухацькі місця, не допускаючи зайвих відображень.

Для низькочастотної підтримки тут встановили по 1 x MAG Sub 18 на сторону. Сабвуфер має великий запас по потужності, що важливо для класичної та камерної музики з її високим динамічним діапазоном.

У залі часто репетирують і дають концерти великі інструментальні оркестри та ансамблі, тому щоб забезпечити потужний моніторинг тут використовується 4 широкосмугових MAG NX 10.

 

 

Ще 2 x MAG NX 10 і 2 x MAG Sub 18 використовуються як простріли.

Надалі цей концертний зал планують використовувати для концертів та заходів національного значення.

У закладі пишаються досягненнями своїх учнів і вже з новими технічними можливостями планують отримати ще більше нагород.

«Якщо за всю свою історію у нас вже більше 2000 лауреатів міжнародних конкурсів, то я думаю, цей комплекс, який нам зробили, збільшить в рази і рази кількість перемог на міжнародних заходах і фестивалях», – ділиться враженнями директор коледжу Олександр Поляков.

Інсталяцію здійснила компанія Крафтверк Трейд.

 

Інформацію надала компанія «MAG Audio»

 

 

«Mag Audio» у соціальних мережах: