Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «MAG Audio»

Серія Z: нова інсталяція в Нідерландах

 

 Серія Z: нова інсталяція в Нідерландах

 

Серія Z в черговий раз довела свої переваги для фіксованих інсталяцій в головному офісі компанії Logiqs B.V., що розташована у містечку Маасдейк, Нідерланди. Коворкінг озвучили дві MAG Z 320, підвішені за поворотні кронштейни. Серія Z продемонструвала відмінну розбірливість для голосових повідомлень і фонової музики.

 

 Серія Z: нова інсталяція в Нідерландах

 

Logiqs B.V. – компанія, що займається рішеннями внутрішнього транспорту і логістики для теплиць, вертикальних ферм і автоматизованих складів. У головному офісі потрібно було встановити сучасну професійну звукову систему, оптимальну з точки зору енергоспоживання та ергономіки. За готовим рішенням звернулися до інтегратора Prodjex – фахівцям з інсталяцій звукових систем для бізнесу та ворк-спейсів.

Приміщення трансформується у невеличкий майданчик для живих виступів і джем-сейшнів. Для реалізації цього проекту інженери Prodjex запропонували використати комбінацію із двох MAG Z 320 і підсилювача Powersoft Mezzo.

 

 Серія Z: нова інсталяція в Нідерландах

 

У приміщенні без будь-якої акустичної обробки система MAG Z 320 здатна надати кришталеву чіткість для повідомлень та фонової музики завдяки точному контролю над покриттям і високій чутливості. Разом із підсилювачами Mezzo, система забезпечує відмінну ефективність і точний контроль над звуковим простором. У той же час, вона має достатній запас потужності та тиску для живих виступів і джемів.

Додатковим аргументом на користь MAG Z 320 стали широкі можливості підвісу і ретельно опрацьовані аксесуари. Інженери Prodjex використовували вертикальний кронштейн MAG LZ320 з функціями нахилу і повороту. Тим самим вони змогли звести до мінімуму відбиття від стін і направити звук точно в центр приміщення. А для приміщень з низькими стелями для серії Z передбачений горизонтальний кронштейн MAG HZ320 – з такими ж можливостями повороту.

 

Інформацію та світлини надала компанія «MAG Audio»

 

 

«Mag Audio» у соціальних мережах: