Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «MAG Audio»

Кулачні бої Mahatch на звуці MAG

 

 Кулачні бої Mahatch на звуці MAG

 

24 липня у Палаці спорту у Києві відбувся 6-й сезон ліги кулачних боїв Mahatch, озвучений системами MAG. Mahatch – це новий український майданчик для боротьби на голих кулаках, де спробувати свої сили може кожен – бійці-початківці чи висхідні зірки, професійні боксери або ж борці MMA.

 

 Кулачні бої Mahatch на звуці MAG

 

У боях беруть участь бійці з різними ваговими категоріями і спортивними досягненнями. В останньому сезоні відбулося 4 бої андеркарти і головне протистояння – бій між чинним інтерконтинентальним чемпіоном з боксу за версією WBO Денисом Берінчиком та бійцем MMA Артемом Лобовим, відомим як «Російський молот».

Атмосфера у Палаці спорту нагадувала підпільні бої XX століття в Америці – замість рингу був імпровізований круг із мішків з тирсою, а приглушене світло привносило атмосферу таємничості. Ефектна поява Берінчика посилила весь антураж – цього разу майстер креативних і епатажних виходів з`явився під звучання скрипки у образі гангстера 1920-х років і в супроводі своєї банди з рушницями.

 

 Кулачні бої Mahatch на звуці MAG

 

Не менш видовищним був і сам поєдинок, який тривав 4 раунди. Закінчилася сутичка достроковою перемогою українського спортсмена Берінчика, на п`ятий раунд Лобов уже не вийшов.

 

 Кулачні бої Mahatch на звуці MAG

 

Бої сучасних «гладіаторів» подарували публіці неабияке ефектне видовище. Багато хто відзначив високий рівень спортивної організації українським промоушен. Технічним же забезпеченням заходу займалася компанія Dneprshow. Команда використала для озвучування спортивного майданчика системи MAG Audio.

 

 Кулачні бої Mahatch на звуці MAG

 

Середньоформатний лінійний масив Hornet відповідав за основний звук – по 12 на сторону. Трьохсмуговий Hornet здатний розвивати значні 144 дБ на кожен модуль, що робить його одним із найбільш продуктивних масивів у своєму класі. Завдяки ретельно пропрацьованій системі підвісу, Hornet простий і швидкий у збірці і зручний у перевезенні.

Низькочастотну підтримку забезпечили по 6 x Sub H28 на сторону. У якості аутфілів було використано компактний лінійний масив MAG WASP – по 5 модулів на сторону.

За основною портальною системою розташувалася VIP зона, яку озвучили за допомогою 4 х WASP на сторону. Універсальний високомасштабований WASP також відмінно підходить для використання у якості інфіллів, аутфілів і садфілів: завдяки змінній горизонтальній спрямованості він легко переключається на обслуговування ближньої або дальньої зони.

Спеціально для суддів установили 4 монітори Focus 5.

 

 Кулачні бої Mahatch на звуці MAG

 

Також на заході була зона бару, де використали комплект із 1 х STING і 1 х WASP-S18 на сторону. Компактна універсальна point-source система STING має безліч можливостей для установки: на стійці, у підвісі як аут- або сайд-філли, а також як система постійної інсталяції. Допомагає йому у цьому конструкція зі змінним поворотним рупором 110° х 40° або 70° х 40°.

 

Інформацію і світлини надала компанія «MAG Audio»

 

 

«Mag Audio» у соціальних мережах: