Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Соло»

 

 

Martin & Co.

 

 Martin & Co.

 

Компанія Martin, а точніше CF Martin & Co. створює інструменти виняткової якості вже на протязі більше 175 років!

 

 

Складно переоцінити внесок Martin в розвиток гітари як такий, тому що саме її розробки стали згодом індустріальними стандартами. Повірте, немає такої гітарної компанії в світі, яка б не скопіювала їх і не використовувала в своїй виробничій лінійці: починаючи від Х-образної системи зв`язок верхньої деки, т.зв. 14-ладової гітари (14 лад, то – місце, де гриф з`єднується з декою), і закінчуючи самим великим «Дредноути». Саме так – дредноут винайшла компанія Martin.

 

 

Талановиті артисти Martin.
«Jam on the Road» за участю The Deep Dark Woods

 

Авторство назви належить прадіду нинішнього глави компанії Крісу Ф. Мартіну IV – Френку Генрі Мартину, великим фанату військової історії Британської Імперії. У 1905 році Британія, щоб зміцнити свої позиції на море спустила на воду свій найбільший, суперсучасний на той час лінкор під назвою... «Dreadnought», що в перекладі означає «безстрашний». Через 10 років у 1915 році Френк вирішив дати нової моделі гітари ім`я «Dreadnought», щоб виділити її більш потужне, насичене і гучне звучання в порівнянні з більш компактними і тихими інструментами тих років. І ось сьогодні можна з упевненістю стверджувати, що дредноут – найпопулярніша акустична гітара в світі (і, сама копійований).

 

 

Залишаючись одним з провідних виробників акустичних інструментів, і сьогодні гітари Martin виробляються вручну майстерними майстрами, які використовують як нові технології в дизайні, так і майже двохсотрічної спадщину своїх засновників.

 

 

Компанія також відома завдяки своїм високоякісним струнах для акустичних гітар. Лінійка Martin SP® LIFESPAN™ – найбільш швидко зростаюча в індустрії серія струн з покриттям для збільшеного терміну служби, тоді як Martin SP пропонує кращі на ринку якістю сердечника, для чудового інтонування та стабільності ладу.

 

 Martin & Co.

 

Гітари Martin і струни Martin – це вибір музикантів по всьому світу, вибір ікон року, кантрі, фолк і блюграсс стилів. І не тільки їх. Це вибір нових, які тільки починають свою кар`єру зірок у всіх сегментах сучасної поп культури, від телебачення (Glee, Psych, Raising Hope і American Idol) до кіно; на Бродвеї і в книгах, онлайн, і прикрашаючи собою обкладинки популярних журналів на розкладках по всьому світу.

 

 

Лінійка продукції Martin & Co.:

  • Акустичні / Вестерн гітари.
  • Електро-акустичні гітари.
  • Тревел гітари.
  • Стійки, тримачі для гітар.
  • Укулеле.
  • Струни для гітар.
  • Ключі для намотування струн.
  • Ремені гітарні.
  • Медіатори.
  • Засоби по догляду за гітарою.

 

Офіційний дистриб`ютор бренду Martin & Co. в Україні – компанія «Соло».

 

Веб-сайт виробника: www.martinguitar.com

 

Бренд «Martin & Co.» у соціальних мережах:

 

Бренди членів Асоціації ...