Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Акрополіс»

 

 

Martin

 

 

Вже більше, ніж півтора століття Martin Guitar Company регулярно випускає чудові гітари та струни, які відомі своєю неперевершеною якістю, майстерністю та тоном. Вони підтримуються непохитною прихильністю до екологічної сталості та відповідальної виробничої практики:

 

 

Martin – це не просто гітара. Це історія довгої лінії легендарних інструментів, що тягнеться з заснування компанії у 1833 році до сьогодення.

На гітарах Martin біля багаття грали ще солдати громадянської війни у США, музиканти формували звучання сучасної музики ще на рубежі 20-го століття, на них грали перші суперзірки музики як Джиммі Роджерс (Jimmie Rodgers) і Джин Отрі (Gene Autry) тощо.

Такі артисти, як Хенк Вільямс (Hank Williams), Елвіс Преслі (Elvis Presley), Боб Ділан (Bob Dylan), Джон Леннон (John Lennon), Ніл Янг (Neil Young,), Ед Ширан (Ed Sheeran), Джон Майєр (John Mayer), Сет Аветт (Seth Avett) та багато інших, грали на гітарах Martin, створюючи значну частину саундтреку світового історичного надбання.

 

 

Бренд CF Martin & Co. належить родині та працює з того часу, як у 1833 році з першого верстата Крістіана Фредеріка Мартіна (Christian Frederick Martin`s) зійшла перша гітара.

Шість поколінь родини Мартінів керували компанією через незліченні зміни у світі та музиці. Кожне покоління передавало наступне найважливіше: відданість майстерності, уважну та терплячу роботу, дотримання найвищих стандартів якості, довгострокову перспективу та охорону навколишнього середовища.

Це зберігає традиції, змінюючись з часом. Купуючи один з інструментів Martin, ви точно зрозумієте, чому так важливо, що Martin так довго залишався сімейним бізнесом.

 

 

Збалансування традицій з інноваціями – це лише одна з багатьох справ, які Martin робить добре. І завжди буде.

 

 

Офіційний дистриб`ютор бренду Martin в Україні – компанія «Акрополіс».

 

Веб-сайт виробника: www.martinguitar.com

 

«Martin» у соціальних мережах:

 

Бренди членів Асоціації ...