Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Про новини у світі музики від компанії «Комора»

Компанія Ludwig представила нові покриття для баранів серій Legacy та Classic

 

 Компанія Ludwig представила нові покриття для баранів серій Legacy та Classic

 

Підприємство Комора, як офіційний дистриб`ютор компанії Ludwig в Україні, представляє нову колекцію лакофарбових покриттів для барабанів знаменитого американського виробника.

Запропонована серія – це повернення культової класики з новим, сучасним та вдосконаленим методом нанесення фарби!

 

Пропонуємо вам познайомитися з найновішими стилями, створеними для барабанів серій Classic та Legacy – результатом майстерної ручної роботи на фабриці Ludwig в Монро, штат Північна Кароліна, США.

CITRUS MOD

Citrus Mod залишається одним із найпопулярніших стилів покриття барабанів Ludwig у середовищі колекціонерів впродовж останніх десятиліть. Вперше, Citrus Mod було представлено разом з двома іншими стилями: Mod Orange та Psychedelic Red, що відобразили динамічну естетику психоделічної музики та свінгу 60-их років минулого століття. Вкрай обмежена кількість випущених інструментів у цьому стилі посприяла перетворенню покриття Citrus Mod на культову класику, що здобуває рекордно високу ціну на ринку продажів вінтажних барабанів. Через майже півстоліття Citrus Mod повертається!

Як і всі інші покриття Vintage Oyster від Ludwig, Citrus Mod автентично наноситься шляхом змішування матеріалу вручну заради успішного відтворення цього чудового стилю. Тут немає місця для друкованої репродукції. Лише найвища якість ацетатного покриття ручної роботи! Поновлення випуску барабанів у стилі Citrus Mod є відданням данини майстерності минулого і поверненням одного з найбільш затребуваних покриттів Ludwig.

 

Покриття Citrus Mod представлене для всіх барабанів Ludwig серій Legacy та Classic.

DIGITAL BLACK SPARKLE

Кольорова гама відтінків сірого стала основою найпопулярнішого покриття Ludwig впродовж останніх п`ятидесяти років – Black Oyster Pearl. Завдяки невимушеному стилю Black Oyster Pearl показав свою бездоганну візуальну сумісність з найрізноманітнішими конфігураціями, доказом чого є послідовний успіх цього покриття незалежно від зміни трендів. Стиль Digital Black Sparkle поєднує незмінно актуальну гамму кольорів із силуетом, який залишається вражаючим – як вчора, так і сьогодні. Дизайн покриття Digital Black Sparkle задуманий як візерунок, що складається зі смуг сірого кольору та блискучої срібної основи заради формування розкішного, ефектного вигляду. Нехай минає час та змінюються місця – з покриттям Digital Black Sparkle, ваш виступ неодмінно запам`ятається!

 

 Компанія Ludwig представила нові покриття для баранів серій Legacy та Classic

 

Покриття Digital Black Sparkle представлене для всіх барабанів Ludwig серій Legacy та Classic.

IMPERIAL COAT

Стиль Imperial Coat від Ludwig пропонує варіацію кольорових покриттів преміум-класу для барабанів Legacy Maple та Classic Maple. Особливістю Imperial Coat є ексклюзивне зовнішнє покриття глянцевим шаром, виконане понад основним однотонним кольором з легким металевим блиском. Ця новинка є вражаючим напівглянцевим дизайном з неймовірною довговічністю. Стиль Imperial Coat передбачає наступні варіанти покриттів: Heritage Green, Heritage Blue, Diablo Red та Vintage Bronze Mist. Бездоганні покриття для безумовного класичного вигляду!

 

 Компанія Ludwig представила нові покриття для баранів серій Legacy та Classic

 

Покриття Imperial Coat представлене для всіх барабанів Ludwig серій Legacy Maple та Classic Maple.

 

Інформацію і світлини надала компанія «Комора»

 

 

«Комора» у соціальних мережах: