Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Акрополіс»

 

 

Orange

 

 

Компанія Orange була заснована у 1968 році. З самого початку своєї діяльності фахівці компанії віддавали перевагу інноваціям та передовим технологіям у своїх розробках та виробництві високоякісних гітарних підсилювачів з чудовим британським звуком.

 

 

Як будуються помаранчеві підсилювачі Rockerverb 50 MKIII

 

 

Як будуються помаранчеві колонки

 

Безпомилкова магія Orange

Помаранчеві підсилювачі та шафи гучномовців, їх яскравий колір – ознаменували революцію у їх дизайні.

Гітаристи у всьому світі мають фізичне задоволення, від досконалого «Помаранчевого звуку», який відтворюють підсилювачі бренду Orange.

 

 

Протягом багатьох років, вже понад 53 років гітаристи використовують у своїй творчості гітарні й басові підсилювачі Orange, щоб додати гармонік та шари овердрайву, й фундаментальний басовий тон та щоб мати досконалий живий звук, широкий тональний діапазон та класичний британський характер звучання.

 

 

Кабінети Orange відтворюють гармонійний звук з великим радіусом поширення, по всій студії чи під час використання на концерті.

Завдяки використанню надзвичайно міцної конструкції та надійної технології виробництва кабінети Orange можна використовувати під час гастролей по всьому світу.

 

 

Професійні підсилювачі Orange – мрія будь-якого звукорежисера

Комбо підсилювачі Orange дозволяють вам легко й швидко налаштувати їх на потрібне звучання, потрібного тембру Вашого інструменту: від глибокого, об`ємного звуку до дзвінкого звучання з яскравими високими частотами, чистого звучання або ж до овердрайву та агресивного хай-гейнового звуку, роблять звучання гітари читабельним та підлаштовують її звук для будь-яких ситуацій. Вони створені на основі великих та потужних стеків Orange, до того ж їх мобільність робить комбо підсилювачі Orange ідеальними для концертів будь-якого формату, для використання їх у студії та для звуко запису.

 

 

Лінійка продукції Orange:

  • Кабінети.
  • Комбопідсилювачі.
  • Педалі ефектів.
  • Підсилювачі.
  • Аксесуари для звукового обладнання.
  • Аксесуари для гітар.

 

Офіційний дистриб`ютор бренду Orange в Україні – компанія «Акрополіс».

 

Веб-сайт виробника: orangeamps.com

 

«Orange» у соціальних мережах:

 

Бренди членів Асоціації ...