Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Акрополіс»

 

 

Prima

 

 

Сьогодні компанія Prima продовжує лінійку акустичних гітар з різноманітними опціями деревини, а також кожна модель має можливість додаткової комплектації звукознімачем з активним преампом.

Інструменти Prima демонструють довговічні традиції та досвід конструювання з новим баченням структури виробництва, використовуючи нові можливості та переваги сучасних технологій. Особливість цих інструментів у тому, що вони чудово підходять як для початкового, так і для професійного рівнів виконання. Це зумовлено тим, що для створення інструментів, ретельно відбираються матеріали, гарантуючи при цьому високий рівень звучання.

Бренд Prima демонструє яскравий зразок досконалого поєднання високого рівня якості та доступної ціни у своєму секторі продукції.

Компанія Prima продовжує вдосконалювати стандарти якості та ціни з кожним днем. Адже, для досягнення таких високих стандартів, безперервно тривають пошуки кваліфікованих виробничих джерел та найкращих сировинних матеріалів – для єдиної мети – досягнення поставлених цілей та вимог до якості та постачання своєї продукції.

Також, компанія Prima пропонує широкий асортимент укулеле і скрипок. Для створення інструментів, ретельно відбираються матеріали, гарантуючи при цьому високий рівень звучання.

Як і всі інструменти Prima, скрипки виробляються з ретельно відібраної деревини. Скрипки відповідають усім стандартам, розмірами і специфікаціям, комплектуючі жорстким футляром з нейлонової оббивкою і високоякісним гранованим смичком.

Лінійка продукції Prima:

  • Акустичні гітари.
  • Електроакустичні гітари.
  • Класичні гітари.
  • Укулеле.
  • Скрипки.

 

Офіційний дистриб`ютор бренду Prima в Україні – компанія «Акрополіс».

 

Бренди членів Асоціації ...