Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Ін-Джаз»

 

 

Бренд Regal Tip

 

 

Мета засновника Regal Tip Джо Калато (Joe Calato) – модернізація барабанних паличок, починаючи з якості використовуваної деревини, сушіння деревини, контролю якості їх прямолінійності, ваги, сучків, основи і, нарешті, знаменитого Regal Tip PEF.

Сьогодні ударники, сприймають якість барабанних паличок як належне. Але ж забувають, що до 1958 року вони мали лише дерев`яні наконечники. Необхідність, мати винаходів, втрутилася у подальший життєвий процес, і професійний барабанщик й деревообробник Джо Калато зіткнувся з проблемою, що кінчики його палиць занадто швидко зношувалися. Він вирішив зробити паличку, яка прослужить довше і збереже чистий звук.

 

 

Після довгих експериментів Джо вдосконалив ідею: барабанна паличка з капроновим наконечником, яка залишалася, не розбивалася і видавала приємний для вуха звук.

Насправді, звук був настільки приємним, що допоміг визначити музичні стилі (на той час) завдяки чудовій фірмовій чіткості гри на барабанах та цимбалах.

Його внесок у індустрію ударних інструментів було визнано усіма музикантами світу.

Винахід Джо створив революцію у виробництві та дизайні барабанних паличок, і донині всі світові барабанщики приписують йому встановлення для них сучасних стандартів.

Винахід капронової головки був лише початком довгої історії якісної продукції та інновацій, далі Джо представив свою лінійку найбільш продаваних щіток і такі продукти як: Thai Stick, Conga Stick, Danny Reyes Multi-Percussion Stick і E-Tip.

 

 

Виробничі процеси Regal Tip змінювались протягом багатьох років у міру розвитку технологій. Машини перейшли від механічних до комп`ютерних. Офісні процедури перейшли від ручного до цифрового. Але філософія компанії щодо постійного вдосконалення якості ніколи не змінювалась. Протягом останніх кількох років компанія впроваджувала філософію зосередження на усуненні відходів, підвищенні продуктивності та досягненні постійного вдосконалення виробничої діяльності та технологічних процесів, впровадження інновацій.

 

 

Дистриб`ютор бренду Regal Tip в Україні – компанія «Ін-Джаз».

 

Веб-сайт виробника: www.regaltip.com

 

Лінійка продукції Regal Tip:

  • Барабанні палички.
  • Щітки.
  • Молоточки.
  • Аксесуари.

 

«Regal Tip» у соціальних мережах:

 

Бренди членів Асоціації ...