Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Про семінари, форуми, майстер-класи, презентації, тренінги, конкурси й вебінари

13 вебінарів від академії Harman Professional: секрети освітлення та інсталяцій, налаштування звуку, мережевий дизайн

 

 

1. Рішення з інсталяційних лінійних масивів на спортивних об’єктах – з Ріком Камлетом

30 червня 2020 року | 20:00 за київським часом

На цьому вебінарі буде розглянуто, як використовувати акустичні системи JBL VLA Compact та VLA-i для досягнення оптимального звукового покриття, чіткості звучання, високого рівня розбірливості та здатності долати шум натовпу на стадіонах та аренах.

Прямий лінк на вебінар >>>

2. Вступ до роботи з системним контролером Martin P3 – з Воутером Верлінденом

2 липня 2020 року | 18:00 за київським часом

В ході цієї презентації, присвяченої екосистемі Martin P3, учасники ознайомляться з основами можливостей цього робочого середовища та стануть свідками демонстрації низки нових функцій та робочих процесів, включених у версію 5.2.0.

Прямий лінк на вебінар >>>

3. Конфігурація звукової системи з Performance Manager 2.x – з Хуаном Соутіллом

8 липня 2020 року | 02:00 за київським часом

Під час цього вебінару будуть розглянуті основні робочі процеси програмного забезпечення JBL Performance Manager, такі як: планування розміщення лінійного масиву без файлів Калькулятора лінійного масиву (LAC), самостійне створення кардіоїдних лінійних масивів із сабвуферів та імпорт EDS файлів сабвуферів з Калькулятора лінійного масиву (LAC) у Performance Manager.

Прямий лінк на вебінар >>>

4. Martin P3: Запитайте експертів – з Воутером Верлінденом та Бьорном Столтом

9 липня 2020 року | 18:00 за київським часом

Цей вебінар надасть відвідувачам можливість розпитати експертів з продуктів Martin усе, що вони хотіли би знати про платформу системного контролера Martin P3, включно з новим функціоналом версії 5.2.0.

Прямий лінк на вебінар >>>

5. Робота звукорежисера: Налаштування вокального шаблону для запису сесії – з Тіффані «Делайла» Мірандою

10 липня 2020 року | 21:00 за київським часом

В рамках цього вебінару передбачається ознайомлення з функціоналом цифрової звукової робочої станції Pro Tools. Спершу, учасники дізнаються про основи налаштування шаблону вокальної сесії та відтворення ланцюжка ефектів, а також – отримають низку порад та рекомендацій. Слухачі можуть продовжити навчання, завантаживши Pro Tools. Перша онлайн лекція – безкоштовна.

Прямий лінк на вебінар >>>

6. Правильне масштабування технічних рішень у сфері кіберспорту: починаючи школами, закінчуючи стадіонами – з Кемероном О’Ніллом

15 липня 2020 року | 03:00 за київським часом

Метою цього вебінару є ознайомити слухачів з базовою технічною структурою кіберспортивної події та розповісти, як використовувати її для розгортання аудіовізуальних систем в рамках організації невеликих місцевих заходів, регіональних фіналів, виступів університетського рівня та міжнародних чемпіонатів.

Прямий лінк на вебінар >>>

7. Якість освітлення – з Бредом Шиллером

16 липня 2020 року | 19:00 за київським часом

Належне розуміння показників якості освітлення, таких як світлопередача, кольоровий спектр і температура кольору, відіграє важливу роль при виборі світлових приладів. Дізнайтеся про переваги та недоліки різноманітних параметрів освітлення та довідайтеся, як правильно оцінити продукти.

Прямий лінк на вебінар >>>

8. Професійне зростання у сфері зведення звуку – з Леслі Енн Джонс та Мішель Сабольчік-Петтінато

22 липня 2020 року | 19:00 за київським часом

Леслі та Мішель порівнюватимуть та співставлятимуть шляхи професійного розвитку одне одного та своїх клієнтів, виділяючи різноманітні необхідні кожному навички, а також – окреслюючи найважливіші базові вміння, які потрібні всім без виключення інженерам зведення. Ця дискусія включатиме блок запитань та відповідей.

Прямий лінк на вебінар >>>

9. Навички системного інженера для інженера зведення – з Кукі Гоффом та Пухом ван Друтеном

29 липня 2020 року | 21:00 за київським часом

Цей вебінар надасть інженерам зведення, що знаходяться у FOH-позиції, можливість ознайомитися та оволодіти деякими навичками та знаннями системного інженера з метою вдосконалення міксу та забезпечення більш послідовних результатів незалежно від місця проведення подій.

Прямий лінк на вебінар >>>

10. Поради щодо зведення звуку у культових спорудах – з Джимом Якабускі

30 липня 2020 року | 19:00 за київським часом

Починаючи перевіркою акустичного балансу звукової системи, закінчуючи розгортанням надійної основи з барабанами та басом – цей вебінар ознайомить слухачів з перевіреним часом фундаментальним підходом до зведення звуку в середовищі культової споруди.

Прямий лінк на вебінар >>>

11. Від ідеї до результату: процес розробки рухомого світла – з Бредом Шиллером

4 серпня 2020 року | 19:00 за київським часом

Новий світловий прилад не з’являється на ринку магічним чином. Дізнайтеся про цикл розробки продукту та про те, як ідея перетворюється на пристрій у складі комплекту світлового обладнання. Цей вебінар дозволить слухачам отримати уявлення про створення світлових приладів.

Прямий лінк на вебінар >>>

12. Історія аудіотехнологій – з Пітером Мозесом

6 серпня 2020 року | 03:00 за київським часом

Під час цього динамічного вебінару ви почуєте історії, що стоять за багатьма важливими винаходами у царині аудіотехнологій: від розробки аналогових мікрофонів до винайдення цифрової обробки сигналів та цифрових аудіопротоколів.

Прямий лінк на вебінар >>>

13. Міркування та методи мережевого дизайну для аудіовізуальних систем – з Томасом Хейніцкі

6 серпня 2020 року | 19:00 за київським часом

Цей вебінар стане введенням у роботу з аудіовізуальними мережами з використанням моделей OSI та TCP/IP, включаючи обговорення технічних аспектів з використанням відповідних критеріїв проектування, таких, як: максимальна пропускна здатність, кодування даних та мережевий час.

Прямий лінк на вебінар >>>

 

Інформацію надала компанія «Комора»

 

 

 

«Комора» у соціальних мережах: