Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Про семінари, форуми, майстер-класи, презентації, тренінги, конкурси й вебінари

Zoom LiveTrak Sessions!

 

 

26-го серпня, о 19:00, в магазині РеалМюзік за адресою м.Київ, вул. Хорива, 25, відбудеться майстер-клас з використання гібридного цифрового мікшеру Zoom серії LiveTrak.

Наші гості – Ptakh_Jung, гурт з Києва, що створює електронну музику з елементами академічної, пост-року, гранжу, ембієнту та нойзу. Музиканти називають свій стиль електронний імпресіонізм – електронна музика, що викликає глибокі переживання, як класична. Дебютний альбом Ptakh_Jung під назвою Black Period, став альбомом 2018 року за версією видання comma.com.ua. Пізніше Black Pеriod увійшов у ТОП-50 альбомів 2010-х років за версією видання СЛУХ. Окрім концертної діяльності гурт пише музику для кіно, сучасного театру, балету, арт-перформенсів.

Хлопці коментують своє використання мікшера ZOOM так: «Одного разу ми зустрілися, і зрозуміли – як же важко нам було без цього унікального девайсу! Він просто вирішив усі технічні проблеми, які перешкоджали нашим творчим ідеям.»

Серія LiveTrak від ZOOM – це мікшери, призначені для артистів та музикантів, мікшування живих концертів та створення подкастів, c можливістю запису роздільних каналів і використанням до п`яти незалежних моніторних міксів. Мікшери LiveTrak оснащені найбільш безшумними і поліпшеними мікрофонними преампами, які компанія Zoom взагалі коли-небудь пропонувала. Зручна вихідна секція дозволяє посилати до п'яти індивідуальних міксів на навушники або вушні монітори, без необхідності в підсилювачі для навушників.

Кожен виконавець може працювати з міксом незалежно, що дозволяє налагодити оптимальні налаштування під час живого концерту або сесії запису, і зберігати їх для подальшого використання.

LiveTrak також функціонує як повноцінний цифровий аудіоінтерфейс для комп`ютера або пристрою iOS. Мінімум налаштувань відразу дозволить музикантам і фахівцям подкасту записувати і транслювати живі шоу. Завдяки гнучкому USB-підключення, сигнал DAW дозволяє користувачам відтворювати треки під час мікшування і запису.

Кількість місць обмежена, а захід проводитиметься з дотриманням усіх санітарних норм. Якщо у вас немає можливості відвідати наш захід, приєднуйтесь до перегляду онлайн-трансляції за посиланням нижче. Просто переходьте, тисніть «дзвоник» та отримуйте нагадування в день проведення стріму.

 

Долучитись до Facebook-івенту:

facebook.com/events/1970520113084287/

 

Інформацію надала компанія «РеалМюзік»

 

 

«РеалМюзік» у соціальних мережах: