Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Про семінари, форуми, майстер-класи, презентації, тренінги, конкурси й вебінари

Відкриття тренінг-центру L-Acoustics в Україні!

 

 

Компанія РеалМюзік, ексклюзивний представник та дистриб’ютор L-Acoustics в Україні та Молдові, з радістю повідомляє про відкриття авторизованого тренінг-центру L-Acoustics в Києві!

 

Це буде перший навчальний центр такого рівня в нашій країні, і він матиме всі повноваження для сертифікації спеціалістів проаудіо локально, в повністю автономному режимі. Переваги очевидні – це більш лояльна, адаптована під реалії нашого ринку, вартість участі в тренінгах, вища оперативність та швидкість навчального процесу, а також формування професійної спільноти фахівців. Наразі в світі існує лише кілька авторизованих дистриб’юторських тренінг-центрів L-Acoustics, і тільки два з них – на пострадянському просторі. Для отримання цього статусу ми доклали багато зусиль, і наразі ми маємо повне право проводити абсолютно таку ж сертифікацію, як і компанія L-Acoustics.

 

 

Павло Мінєєв

 

Першим сертифікованим інструктором L-Acoustics в Україні став Павло Мінєєв, тренінг-менеджер компанії РеалМюзік та авторитетний спеціаліст високого рівня в локальній проаудіо індустрії. Він коментує:

«Це дуже велика честь та відповідальність – представляти бренд такого рівня, бути людиною, яка зможе донести філософію, ідеї та знання L-Acoustics до всіх бажаючих. Наразі ми маємо авторизацію проводити тренінги першого рівня, це «Основи системної інженерії» (System Fundamentals), а також модулі KivaII і KaraII. Але в наших планах – швидкий розвиток до нових рівнів, адже спеціалістів, охочих отримати якісні теоретичні та практичні знання у нас дуже багато. Тренінги L-Acoustics присвячені не тільки самому обладнанню, це і загальна теорія звуку, і питання системної інженерії та комплексного налаштування, і ще багато чого іншого».

 

 

Сєргєй Беккер

 

Представник компанії L-Acoustics, інженер підтримки турового напрямку Сєргєй Беккер був присутній на остаточній верифікації Павла Мінєєва під час весняної сесії тренінгів L-Acoustics в Києві.

«Компанія РеалМюзік та її спеціалісти пройшли всі необхідні рівні підготовки та перевірки для того, щоб представляти навчальну програму нашого бренду. Ми вдячні їм за підтримку нашого глобального освітнього плану і звертаємо увагу місцевих спеціалістів на чудову можливість отримати знання та досвід від першокласного інструктора в Україні,» – сказав Сєргєй.

 

 

Володимир Головань, бренд-менеджер L-Acoustics в компанії РеалМюзік додає:

«Ми повністю готові до щільного графіку навчального процесу і вже отримали перші звернення. Чудові новини ще й в тому, що ми маємо повну свободу формування навчальних груп: це може бути як одноденний тренінг для двох-трьох представників однієї прокатної компанії на їхній базі, так і повноцінна група з 12-ти студентів на нашій локації. Також гнучкою є і вартість тренінгів – ми можемо робити суттєві знижки для компаній, які придбали офіційне обладнання L-Acoustics, або ж планують його придбати, знижки за кількість учасників від однієї компанії, а також знижки компаніям, які змінюють обладнання інших брендів на L-Acoustics. :) Ми не ставимо за мету заробити на цих тренінгах, ми робимо це для популяризації бренду та підняття загального рівня освіченості в проаудіо галузі в нашій країні».

 

Для отримання детальнішої інформації про тренінги L-Acoustics та для резервування місця – звертайтесь до проаудіо відділу компанії РеалМюзік.

 

Інформацію надала компанія «РеалМюзік»

 

 

«РеалМюзік» у соціальних мережах: