Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Про семінари, форуми, майстер-класи, презентації, тренінги, конкурси й вебінари

Антикризовий тренінг L-Acoustics System Fundamentals!

 

 

Друзі, на ваші чисельні запити компанія «РеалМюзік» вирішила провести антикризовий тренінг System Fundamentals з теорії і практики роботи з професійним звуковим обладнанням від відомого про-аудіо бренду L-Acoustics!

Компанія розуміє складність ситуації на нашому ринку, тому, маючи акредитований офіційний тренінг-центр L-Acoustics, робить спеціальну вартість участі – всього 79 USD!

 

Тренінг буде проходити в Києві, 3 листопада 2020 року.

 

Проводити тренінг буде сертифікований інструктор L-Acoustics в УкраїніПавло Мінєєв, тренінг-менеджер компанії РеалМюзік та авторитетний спеціаліст високого рівня. Досвід Павла налічує вже більше 11 років роботи в про-аудіо індустрії, з 2015 року він системний інженер та головний звукорежисер в прокатній компанії GINZA PRO, з 2017 року – продакшн менеджер / технічний директор на фестивалях KOKTEBEL JAZZ FESTIVAL, KYIV MUSIC DAYS, KYIV KLEZMER FEST, з 2018 – моніторний інженер Verka Serduchka & band.

За умови оплати до 30.10.20 вартість участі складає 79 USD з одного учасника. Після 30.10.20 вартість участі становитиме 99 USD. У вартість включені кава-брейки, ланч та приємні бонуси. З усіх фінансових питань звертайтесь в про аудіо відділ компанії РеалМюзік.

 

РЕЄСТРАЦІЯ ►►►

 

Максимальна кількість учасників в групі – 12 осіб. Всі учасники заносяться в офіційну базу інженерів L-Acoustics, а також отримують іменний сертифікат, який дає доступ до тренінгів вищих рівнів. Прокатні компанії, які мають достатню кількість обладнання для Н або К стандарту, можуть сертифікувати своїх фахівців і стати частиною L-Acoustics Rental Network на офіційному сайті виробника.

Тренінг System Fundamentals (рівень 1) буде дуже корисним для системних техніків та інженерів, звукорежисерів, інсталяційних інженерів та інтеграторів, а також представників прокатних компаній. На тренінгу будуть розглянуті основи системного дизайну, а також теорія і практика роботи з програмними комплексами SoundVision і LA Network Manager.

Детальна інформація та розклад буде викладено в Facebook групі заходу, а також надіслано фахівцями компанії на Вашу пошту, вказану при обов`язковій реєстрації.

 

Інформацію надала компанія «РеалМюзік»

 

 

«РеалМюзік» у соціальних мережах: