Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Соло»

 

 

Seydel

 

 Seydel

 

 

У XVII столітті в Саксонії брати Зейдель, Йоганн Крістіан і Крістіан Август почали виробляти музичні інструменти, а саме губні гармоніки.

Компанія була офіційно зареєстрована в далекому 1847 році. У сертифікаті свідчить про це Крістіан серпня Зайдель значився засновником. Фабрика, побудована в місті Клінгенталь біля підніжжя гори Ашберг (дослівно: «попеляста гора»).

Незабаром стала найбільшим виробником губних гармонік у всій Саксонії. У 1882 справа батька Крістіана з серпня продовжили його сини Річард і Моріц, а фірма стала називатися «CA Seydel Söhne».

 

 Seydel

 

Пройшовши крізь століття, війни, окупацію і об`єднання Німеччини, спадщина родини Зейдель продовжує жити і губні гармоніки Seydel сьогодні є одними з кращих у світі. Це традиційні блюзові диатонические моделі типу Richter, хроматичні, октавні, тремоло і подарункові «гармошки».

Seydel виробляються вручну в Німеччині, а компанія має свій унікальний підхід до виготовлення гармонік з язичковими пластинами з нейзильберу і язичками з нержавіючої стали, значно підвищуючи їх термін служби.

 

 

Seydel виробляють різноманітні запчастини для губних гармонік, а так само духові піанікі серії Triola.

Лінійка продукції Seydel:

  • Губні гармоніки.
  • Піаніки.
  • Стійки та тримачі для духових інструментів.

 

Офіційний дистриб`ютор бренду Seydel в Україні – компанія «Соло».

 

Веб-сайт виробника: www.seydel1847.de

 

Бренд «Seydel» у соціальних мережах:

 

Бренди членів Асоціації ...