Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

 

Бренди компанії «Лайтек»

 

 

Бренд Shure

 

 

 

Почавши свою діяльність в якості дрібнооптового торговця радіодеталями в 1925 році, Shure стала світовим лідером в області аудіо електроніки. Багато музикантів, звукорежисери та ентузіастів музики по всьому світу обирають Shure, бо впевнені у беспрецедентній якості звучання і виконання продуктів.

Компанія Shure створює продукти від мікрофонів і навушників до бездротового обладнання, які допоможуть вам отримати бездоганне звучання.

 

 

МІКРОФОНИ

Мікрофони Shure витримали випробування часом. Вони є основою для сценічного і студійного звуку, від всесвітньо відомих SM58 і SM57 до студійних мікрофонів чудової якості KSM.

У Лайтек представлені всі лінійки мікрофонів Shure:

 

 

БЕЗДРОТОВІ СИСТЕМИ

Минуло десятки років з тих пір, як Shure дала нам можливість відмовитися від мікрофонних кабелів на сцені. Провідні виконавці люблять свободу і гнучкість, які може забезпечити бездротовий зв`язок.

 

 

Бездротові радіосистеми Shure застосовуються там, де є неприйнятним відмова обладнання, наприклад церемонія вручення нагород Grammy®, Oscars®, гастролі відомих артистів або мережеве мовлення. Бездротові системи Shure випускаються у багатьох варіантах, доступних для нових виконавців і досвідчених ветеранів.

 

 

ПЕРСОНАЛЬНИЙ ВУШНИЙ МОНІТОРИНГ

Сімейство персональних моніторів Shure PSM є інтелектуальною альтернативою сценічним моніторам, незмінно забезпечуючи оптимальні результати виступу. Незліченна кількість сучасних музикантів усвідомлюють, наскільки послідовні й точні їх виступи, коли вони дійсно можуть почути себе на сцені. Провідний або бездротовий, немає нічого порівнянного з захистом і контролем, які може вам забезпечити PSM (Personal Monitor Systems) – новий стандарт на сцені.

 

 

НАВУШНИКИ І ГОЛОВНІ ГАРНІТУРИ

Від відзначених нагородами звукоізоляційних навушників і стереогарнитур для мобільних телефонів до професійних студійних і головних телефонів для діджеїв. Усі, створені на основі сучасних технологій, аудіо-продукти Shure призначені для того, щоб перевести на більш високий рівень прослуховування музики в MP3-плеєрах, мобільних телефонах і аудіо системах.

 

 

Компанія Лайтек є офіційним дистриб`ютором бренду Shure в Україні.

 

Веб-сайт виробника: www.shure.com

 

«Shure» у соціальних мережах:

 

Бренди членів Асоціації ...