Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Спеціальні пропозиції

Знижка 15% на навушники Pioneer DJ HDJ-CUE1 и HDJ-CUE1BT

 

 

З 20 по 31 січня діє знижка 15% на новинку 2020 роки від Pioneer DJ – навушники HDJ-CUE1 і HDJ-CUE1 BT (детальніше про моделі).

Провідна і безпровідна версії навушників для любителів енергійного, яскравого саунду з потужним басом — від провідного виробника DJ-обладнання. Дуже стильні моделі з можливістю кастомізації, корпус виконаний з якісних матеріалів і розрахований на тривалу й жорстоку експлуатацію.

У комплекті як до дротової, так і бездротової версії є спіральний кабель довжиною 1,2 м, що забезпечує свободу пересування, а його коннектор байонетного типу дозволяє запобігти випадковому від`єднання.

Акційна вартість HDJ-CUE1: 2000 грн (2354 грн – без знижки)

 

 

Навушники HDJ-CUE1

 

HDJ-CUE1 мають невелику вагу (215 г, BT версія 250 г), тому їх можна використовувати протягом тривалих діджейських сетів або прогулянок і відчувати себе комфортно. Крім того, складна конструкція спрощує транспортування навушників, тому вони можуть перебувати біля користувача постійно – в стані готовності до відтворення звуку в будь-яку мить.

Акційна вартість HDJ-CUE1BT: 2871 грн (3378 грн – без знижки)

 

 

Навушники HDJ-CUE1BT

 

Якщо важлива мобільність — ваш вибір HDJ-CUE1BT. Технологія Bluetooth дозволяє отримати бездротову свободу прослуховування музики, а вбудований мікрофон — приймати телефонні виклики. Якщо ж виникла необхідність діджейського сету, можна просто підключити комплектний кабель і зосередитись на міксі.

 

Інформацію надала компанія «Лайтек»

 

 

«Лайтек» у соціальних мережах: