Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Спеціальні пропозиції

Нові гітари та струни вже у Музикант.укр

 

 Нові гітари та струни вже у Музикант.укр

 

Чудова новина для усіх гітаристів та любителів музики. Нове надходження гітар та струн вже у магазині «Музикант.укр».

Якщо Ви давно мріяли навчитися грати на гітарі або ж просто хочете оновити свій інструмент – нова серія Salvador Cortez CC буде як ніколи актуальною.

Серія представлена відразу трьома моделями CC 15, CC 20 і CC 22. Це прекрасні класичні гітари відмінної якості, які мають приємний звук і підійдуть як новачку, так і досвідченому гітаристу. Моделі відрізняються породами дерева. Гриф в моделях CC 15 і CC 20 виконаний з чорного горіха. У моделі CC 22 гриф виконаний з палісандра, а обичайки і бридж виконані з сапеле, в той час як CC 15 і CC 20 використовують чорний горіх.

 

 Нова серія Salvador Cortez CC

 

Варто було б також відзначити надходження двох високоякісних гітар від відомих брендів: класичної Salvador Cortez CG-144-RD і акустичної Richwood RA-12-BK.

Salvador Cortez CG-144-RD – це класична (іспанська, шестиструнна) гітара, яка має срібно-нікелеві лади, якісні тюнери і стрижень. Володіє приємним на вигляд і дотик глянцевим покриттям.

 

 Нові гітари та струни вже у Музикант.укр

 

Richwood RA-12-BK – це ідеальне входження у світ гітари зі сталевими струнами. Richwood славиться своєю високою якістю і ця модель не буде винятком. Звучання цієї гітари дійсно не залишить Вас байдужими.

 

 

Також на черзі новинки, що стосуються серій струн. На цей раз представлено відразу 4 нові серії струн від бренду Savarez.

 

Інформацію і світлини надала компанія «Алегро-мюзік (Музикант.укр)»

 

 

«Алегро-мюзік» у соціальних мережах: